Komentarze do wiadomości: Battlefieldowi 6 przydałby się adblock. Gracze zapłacili 300 złotych, a teraz są bombardowani reklamami

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
12.11.2025 15:10
Rumcykcyk
1
odpowiedz
Rumcykcyk
132
Głębinowiec

Pograłem trochę w tryb BR i niestety rozgrywka nie daje funu. Może jak się ma 2-4 zajefajnych znajomych i zgranych to może ma to sens ale granie z randomami to męczarnia. Każdy biega w różne strony i zero zgrania. Kolejny minus to robienie zadań żeby zdobyć lepsze bronie co też jest wkurzające i wytrąca z tempa. Zamiast skupiać się na przetrwaniu i eliminacji to męczymy się z randomami żeby zdobyć lepsze bronie, a jak już je mamy to i tak padamy od głupich decyzji. Dawno nie grałem w nic tak głupiego i żałuje, że wróciłem do grania w MP. Teraz będę wymieniał kartę graficzną to wyłączam ten bezpieczny rozruch i odzyskuje sporo miejsca na dysku. Jedyny plus to taki, że można było pograć za darmo i bez stresu zmarnowanych pieniędzy wywalić z dysku.

12.11.2025 19:06
2
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
13
Generał

To samo robi 90 innych gier i nie marudzą. Call of Duty, Fortnite spamują większą ilością "reklam" i łykają bez popitki.
Osobiście mi się nie trafiło w ZAKUPIONEJ wersji, na innym koncie gdzie nie mam gry, spotkałem się z takim okienkiem raz, tylko w darmowym Red Sec.

12.11.2025 20:07
TRX
3
odpowiedz
TRX
216
Generał

Pierwszy sezon nie kosztuje 109, tylko 45 zł.

12.11.2025 20:10
4
1
odpowiedz
tynwar
99
Senator

oj, ale jestem bardzo nie zdziwiony, kto by pomyślał, że w grze będą reklamy ;).

12.11.2025 20:19
pieterkov
5
1
odpowiedz
pieterkov
164
Senator

Przecież to samo jest w bf 2042. Ekran powitalny. Wciskasz esc i nara.

12.11.2025 20:26
6
2
odpowiedz
Mimic
13
Exile

Jeden ekran, to według autora wiadomości 'bombardowanie' reklamami.

18.11.2025 08:20
7
odpowiedz
Delttab
1
Junior

Codziennie gram w BF6 i taki ekran pojawił się tylko raz. Więc mówienie o spamie to przesada.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl