Pograłem trochę w tryb BR i niestety rozgrywka nie daje funu. Może jak się ma 2-4 zajefajnych znajomych i zgranych to może ma to sens ale granie z randomami to męczarnia. Każdy biega w różne strony i zero zgrania. Kolejny minus to robienie zadań żeby zdobyć lepsze bronie co też jest wkurzające i wytrąca z tempa. Zamiast skupiać się na przetrwaniu i eliminacji to męczymy się z randomami żeby zdobyć lepsze bronie, a jak już je mamy to i tak padamy od głupich decyzji. Dawno nie grałem w nic tak głupiego i żałuje, że wróciłem do grania w MP. Teraz będę wymieniał kartę graficzną to wyłączam ten bezpieczny rozruch i odzyskuje sporo miejsca na dysku. Jedyny plus to taki, że można było pograć za darmo i bez stresu zmarnowanych pieniędzy wywalić z dysku.
To samo robi 90 innych gier i nie marudzą. Call of Duty, Fortnite spamują większą ilością "reklam" i łykają bez popitki.
Osobiście mi się nie trafiło w ZAKUPIONEJ wersji, na innym koncie gdzie nie mam gry, spotkałem się z takim okienkiem raz, tylko w darmowym Red Sec.
oj, ale jestem bardzo nie zdziwiony, kto by pomyślał, że w grze będą reklamy ;).
Codziennie gram w BF6 i taki ekran pojawił się tylko raz. Więc mówienie o spamie to przesada.