Przez cały rok dodadzą tyle map co w BF1 w 1 DLC spoko zmiana...
A miał być taki powrót prawdziwego Battlefielda dla starych weteranów... śmiechu warte.
Kiedyś poprostu tworzyło się legendy.
Teraz nie potrafią już stworzyć nic legendarnego, to kopiują stare, przetrawione mapy.
Trochę to żenujące, w którą strone to wszystko idzie, i nie tylko gry, w filmach to samo
BF 4 walka na wodzie od początku BF 6 czekasz rok od premiery żeby dodali jedna zdechła mapę. Dramat gówno i padaczka.. życzę jak najgorzej temu studiu i tej serii gier. Tyle lat, tyle dawania szans , wybaczania błędów.. KONIEC!
W grze za 300 zł skórki za kase noszzzz kur..... !!! Odblokowywanie tych samych celowników na każdej broni xD brak przeglądarki serwerów z Prawdziwego zdarzenia. Nie intuicyjne menu.. parę map do tego zjeb... Tryby gry tylko na określony czas , brak możliwości wyłączenia crossplayer na PC. Animacje postaci z dupy sprzed 10 lat, destrukcja otoczenia tak przesadzona że się w "palę nie mieści" a to nawet nie jest połowa problemów tej gry... niech ta seria zdechnie....
Mam nadzieję że WARDOGS okaże się Battlefieldem na miarę naszych czasów.
Szkoda że chłopaki od ARC Raiders nie wpadli na pomysł żeby zrobić swojego Battlefielda...
Po premierze specjalnie wykupiłem ten abonament EA żeby sprawdzić i po pierwszych kilku grach nie miałem pojęcia dlaczego wszyscy tak piali z zachwytu. Jak widać miesiąc miodowy się skończył :) To CoD jest wybitnie słaby od paru lat a nie BF tak dobry jak twierdzili niektórzy.