Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Bastion biegł, żeby Hades mógł fruwać. Po 15 latach wracamy do pierwszej, pięknej i poruszającej gry Supergiant Games

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.07.2026 14:50
Dead Men
1
1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

Bastion od nich mi siadł najbardziej i to genialne OST. Szkoda iż się wyłamali i zrobili HADESa II, wolałbym, aby robili za każdym razem inna grę.

23.07.2026 15:11
kalevatar
2
odpowiedz
kalevatar
55
Pretorianin

GRYOnline.plRedakcja

Bastion był cudowny, zwłaszcza muzycznie (Hubert wspomniał w tekście o Build a Wall, ale mi łzy pociekły po Mother, I'm Here), ale z ich gier najlepiej wspominam Pyre - to było idealne połączenie visual novel z trudnymi wyborami i emocjonujących walk - meczów. I ten artstyle! Też mi żal, że postanowili zrobić sequel, mam nadzieję że kolejnym projektem nie będzie Hades 3.

23.07.2026 15:12
Silas1415
3
odpowiedz
Silas1415
32
Konsul

Akurat ogrywam, prawie kończę, no i jak na ogół czasem widzę głosy, że jest to ich najlepsza gierka, no to o ile bawię się dobrze, to aż tak zachwycony niestety nie jestem, ale i tak doceniam jak bardzo rozwinęli ten artstyle i narrację aż do Hadesa.

23.07.2026 15:29
Grifter
4
odpowiedz
Grifter
57
Generał

Pamiętam, że to było jedno z moich rozczarowań roku. Po skończeniu pomyślałem - to jest ta cudowna gra? Chyba czegoś nie dostrzegłem?
Więc celowo przeszedłem ją jeszcze raz (bo w finale można było podjąć inny wybór, a i stawianie "domków" miało dowolną już kolejność), ale jeszcze mocniej mnie utwierdziło w przekonaniu, że w tej grze nie ma nic wielkiego. Zupełnie nic.
Ot przyjemny przeciętniak na 6/10.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl