Komentarze do wiadomości: „Bardzo mnie to dotknęło”. Aktorka z Wiedźmina grająca Yennefer doświadczyła „przerażającego” i „dość intensywnego” nękania przez fanów

Forum inne
Dodaj komentarz
08.11.2025 09:27
baltazar1908
1
1
odpowiedz
baltazar1908
41
Generał

Z całym szacunkiem dla niej i jej twórczości ale akurat wybór netflixa żeby obsadzić ją akurat w roli Yennefer jest wyborem błędnym i pewnie to jest główny problem albo temat wymierzonego w nią hejtu.

08.11.2025 15:15
2
odpowiedz
ArtGenerator
18
Centurion

W ogóle serial ten dla mnie jako fana książkowego i growego uniwersum zdecydowanie się nie udał. Jednym z powodów jest dobór aktorów zwyczajnie nieodpowiednich do ról, a innym to nie trzymanie się tego uniwersum jak wyznacznika.

08.11.2025 15:22
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
19
GIT GUD or die trying

Oczywiscie na wszystko podala i pokazala przyklady, oraz jak przykladny obywatel, kazde zlamanie prawa i jej swobod konstytucyjnych zglosila na policje?
A nie poprostu zaczynaja damage control?

Podobno jestem zadeklarowanym "lewakiem" jak mnie nazywaja tutaj nasi koledzy na kontach szerzacych propagande rosyjska, ale to jest jedna z niewielu rzeczy ktore mnie u nich drazni. I to mocno.

Chodzi o szeroko pojetych "tworcow" i odnosi sie to tez do czesciej nakanych grozbami smierci niz prezydent USA developerow gier video.

Wieczne stawianie sie w roli ofiary, wieczny lament jak to ciezko nie pracuja (tak jakby reszta swiata sie opieprzala tylko ogladajac ich "sztuke") pomijajac jak koloslane pieniadze zarabiaja i ile branza pieniedzy przezera, wieczne manipulacje i wylewajaca sie z wiekszosci wypowiedzi glupota i oderwanie od rzeczywistosci ludzi zyjacych w bance.

Rzygac sie chce, jak sie to czyta. Zwlaszcza oderwane od pluga nowe pokolenie aktorskie i developerskie.

Skup sie dziewczyno na graniu, nie narzekaniu i stawianiu sie w roli ofiary bo to pierwsze ci srednio wychodzi, i wogole nie powinno cie tam byc. Powinna klaskac uszami ze szczescia a nie narzekac. Zreszta to dotyczy ich wszystkich tam.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2025-11-08 15:26:37
08.11.2025 16:57
MatheoQbinho
4
odpowiedz
MatheoQbinho
0
Legionista

Oczywiście aktorka posiada dowody na te nękanie, prawda? Prawda?

Chyba że każda krytyka tego "arcydzieła" Netflixa to nękanie i hejt.

08.11.2025 19:11
arianrod
5
odpowiedz
arianrod
77
Generał

Podziwiam umysłowe niedojdy, którym się wydaje, że aktorzy, piosenkarze itp. będą teraz gromadzili całe archiwa nieprzychylnych sobie komentarzy. Serio - nie każdy ma psychikę rozemocjonowanej 13-letniej panienki, żeby rozpamiętywać każdy negatywny wpis na swój temat i lecieć z tym na policję. Część z nich jest na tyle rozsądna, że sama podejmuje decyzję aby nic z tym nie robić, część pewnie dostaje przykaz z góry, żeby nie wchodzić w konflikty z ludźmi ograniczonymi umysłowo i emocjonalnie, zwanymi dla niepoznaki "prawdziwymi fanami".

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl