Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Bał się, że przesadził z agresją na planie. Aktor wcielający się w bohatera Marvel's Wolverine zdradził kulisy prac

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.07.2026 15:59
1
odpowiedz
prochu
10
Legionista

A ja tam tego i fak nie kupie bo nie mam ps5 i nie mam zamiaru kulować dla jednej gry wartej uwagi na tej konsoli :p

Besides... Jeśli Sony porzucające sprzedaż gier na płytach jest problemem, to czemu nie słyszałem przez te lata aby PCtowcy się skarżyli że kupujemy pudełka bez płyt, tylko z samym kodem :p

23.07.2026 16:20
1.1
odpowiedz
SabiSabi
8
Legionista

prochu Przecież kwestia kodów w pudełkach była poruszana wielokrotnie i to przez wiele lat - teraz ucichła bo ile razy można podnosić ten sam argument, który trafia w ścianę?

I różnica jest głównie taka, że na konsolach jeszcze funkcjonował rynek wtórny, na PCtach za to miałeś duże obniżki w sklepach internetowych. Bez płyt na konsolach zostają ci tylko absurdalnie wysokie ceny.

23.07.2026 16:47
xKoweKx [stalker.pl]
2
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
163
Stalker

A gdzie w tytule informacja że gra "idzie pod prąd", bo będzie miała fizyczny nośnik? xd

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl