Biedo, ty piękna kusicielko...
Po co oni palą hajs rozdając to, co już wcześniej było rozdawane?
Nie rozumiem... btw. od jakiegoś roku strasznie spadła jakość rozdawnictwa... bieda straszna... :(
Nic mi się nie spodobało od dobrego pół roku a nie jestem zbyt wybredny.
I w dodatku za 49 za PLN na rok. Przypomnij mi ile rocznie kosztuje abonament w PS Plus na rok?
Gry są częścią oferty i ja np. płacę głównie za filmy i gry bo z przesyłek nie korzystam, bo nic na amazonie nie kupuję... (bo drogo).
Jest to bardzo dobra oferta jeśli patrzymy jako całość, ale my tu patrzymy na sekcje gier, a te po prostu bywały lepsze.
Uparli się na tą chmurę Luna która no jakościowo działa tak sobie i wymaga dobrego neta - u mnie wygląda jak mydło :( mimo że niby dobry net mam...
Kupiłem tam kilka par butów, t-shirty za grosze. Ostatnio bardzo solidne zapięcie do roweru za 50 zł gdzie na allegro za cholerę nie dało się znaleźćc odpowiednika za 150 zl. Ogólnie subskrypcja na pepper na to co potrzebujesz, trochę cierpliwości i da się oszczędzić parę stówek.
Co do ceny. No zależy czego oczekujesz. Ale jeżeli obejrzysz 3 seriale rocznie i 5 filmów to już się opłaca. Jak do tego dołożysz 2-3 gry to już super oferta. Wszystko powyżej w tej cenie to czad.