Komentarze do wiadomości: Aktualizacja zabezpieczeń psuje Samsungi Galaxy S22; smartfony wpadają w pętlę i nie chcą się włączyć

Mobile
Dodaj komentarz
25.02.2026 00:14
1
odpowiedz
robkl
16
Legionista

Bardzo dobrze, ze wspomnieliście o tych awariach. Sam jestem poszkodowany jeśli chodzi o model M31 S od ponad 2 lat, . Telefon zepsuł się w ten właśnie sposób  , ostatnio straciłem cała noc w nadziei, ze uda mi się go przywrócić do życia. A w sumie straciłem wcześniej też mnóstwo czasu na próby przywrócenia znanymi podawanymi sposobami ale jeśli jest uszkodzona płyta niestety sposoby często opisywane nie działają.  Telefon w 3 rocznicę padł jakby celowo został tak zaprogramowany , na zagranicznych forach grzmi na temat awarii tego modelu oraz opisanego w artykule, reddit i inne fora wspominają o tym i to nie są dziesiątki ale setki postów może nawet tysiące. Najgorsze, że Samsung nie zaprosił uzytkowników felernych modeli i aktualizacji do wymian sprzętu. Widać jak spada jakość traktowania własnych klientów. Panie Samsung M31S to był ostatni model jaki udało się Wam wcisnąć mi do sprzedaży. Naprawa płyty głównej w tamtym roku oscylowała w okolicy 700-800 zł. do tego siada ponoć płyta ładująca czy coś w tym stylu , na znanym portalu video są filmy instruktażowe jak się naprawia te modele jest to dość skomplikowana procedura by się tym samemu zająć, nowe luty a najlepiej wymiana płyty głównej na nową co jest nieopłacalne. Telefon spokojnie mógłby dalej służyć, 8-9 letni Asus pomimo słabej baterii dalej działa... Panie Samsung tak się nie buduje zaufania do własnej marki co zrobiliście z tą marką przez ostatnie lata , pralko suszarka wydaje dziwny zapach podczas suszenia , przy 1200 obrotach juz ją słychać na całego a miała być cicha, gdzie jest jakość produktów z lat przeszłych? Dobrze wiedzieliście, że aktualizacje powodują błąd , że płyty główne macie słabe w tych modelach dlaczego nie wezwaliście ludzi do serwisów taj jak robią to firmy samochodowe. O tym tez się pisze na forach zagranicznych.

Forum Mobile
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl