Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: AI potrzebuje coraz więcej prądu, więc naukowcy szukają oszczędności w pamięci komputerowej

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
07.09.2026 11:15
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Kiedys cos w podobie bylo w DDR3L, tzn chodzi ze operuja na nizszym poborze pradu i kosci sie tak nie przegrzewaly. Potem nadszedl DDR4 i stwierdzili, jeb***, po co ograniczac prund w kosciach skoro beda operowac z maksymalna moca. A teraz szukaja rozwiazania ktore juz bylo. XD

07.09.2026 11:18
Południca z Velen
2
odpowiedz
Południca z Velen
0
Junior

Co sie dziwić skoro ja żadnego AI nie instalowałem a prawie wszedzie gdzie nie wejde to mam xD

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl