Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 9,3 miliona wyświetleń w zaledwie 3 dni: nowy serial science fiction nie tylko zachwyca krytyków, ale jest również prawdziwym hitem

Forum inne
Dodaj komentarz
25.08.2026 01:25
1
odpowiedz
citarcitar2
5
Centurion

Sugerowanie się ocenami z rotten tomatoes jest głupie ze względu na manipulacje jakich dopuszcza się ta strona.

25.08.2026 11:04
2
odpowiedz
1 odpowiedź
vayha
31
Centurion

Nie ma sesnsu patrzeć na liczby pierwszych wyswietleń. Nie ma aktualnie nic do ogladania wiec ludzie sprawdzaja to co jest na dużym pierwszym banerze reklamowym na glownej stronie. Polecane dla ciebie. Nowosc. Niedawno dodane. No to wciskasz... dojezdzasz do 3 odcinka bo tyle zniesiesz i koniec. Niech pokazą oglondalnosc kazdego odcinka to pogadamy. Jak daja radę utzymywac 80% widowni z poprzedniego to sukces. To jak z odyseją... wielki sukces... no nie ma nic w kinach bo nikt nie kreci juz filmow do kin. Mowil o tym np Mel Gibson. Dawniej miał budzet i 1000 ludzi na koniach. Teraz wszystko idzie na strim i krecone jest aparatami fotograficznymi bez oswietleniowca i ludzi odpowiedzialnych za plan. Wiec wchodzi taka odyseja ktora 20 lat temu byłaby filmem srednim albo po prostu cienkim... a teraz to sukces bo żywcem nie ma nic do ogladania.

25.08.2026 14:25
2.1
1
odpowiedz
user838570732b
5
Legionista

vayha Ja zniosłem jeno jeden..........

25.08.2026 11:06
Grift88
3
odpowiedz
Grift88
7
Legionista

Których krytyków zachwyca ? Wszyscy krzyczą, że to paździerz jest. Sam obejrzałem póki co 2 odcinki i nie jestem pod wrażeniem.

25.08.2026 14:32
4
odpowiedz
user838570732b
5
Legionista

No kuhhhfa...racja, kuhfa nie ma, nie ma NIC wartego obejrzenia. Latam na zmianę, to szitflix, to habeło, prime, CDA , żygnę, i dalej.
Już żygać nie mam czym...
( chyba że jakiś film z ubiegłego wieku )

31.08.2026 14:29
dolek_17
5
odpowiedz
dolek_17
134
pawian_akrobata

Poczekam na cały sezon żeby sprawdzić czy było warto.

31.08.2026 14:50
6
odpowiedz
Beneksor
23
Generał

Trzeba przyznać, że to serial jest całkiem interesujący (a przynajmniej pierwsze dwa odcinki były wciągające). Wysoka nota 8.0 na IMDB potwierdza, że ludziom też się podoba.

post wyedytowany przez Beneksor 2026-08-31 14:59:46
Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl