Sugerowanie się ocenami z rotten tomatoes jest głupie ze względu na manipulacje jakich dopuszcza się ta strona.
Nie ma sesnsu patrzeć na liczby pierwszych wyswietleń. Nie ma aktualnie nic do ogladania wiec ludzie sprawdzaja to co jest na dużym pierwszym banerze reklamowym na glownej stronie. Polecane dla ciebie. Nowosc. Niedawno dodane. No to wciskasz... dojezdzasz do 3 odcinka bo tyle zniesiesz i koniec. Niech pokazą oglondalnosc kazdego odcinka to pogadamy. Jak daja radę utzymywac 80% widowni z poprzedniego to sukces. To jak z odyseją... wielki sukces... no nie ma nic w kinach bo nikt nie kreci juz filmow do kin. Mowil o tym np Mel Gibson. Dawniej miał budzet i 1000 ludzi na koniach. Teraz wszystko idzie na strim i krecone jest aparatami fotograficznymi bez oswietleniowca i ludzi odpowiedzialnych za plan. Wiec wchodzi taka odyseja ktora 20 lat temu byłaby filmem srednim albo po prostu cienkim... a teraz to sukces bo żywcem nie ma nic do ogladania.
Których krytyków zachwyca ? Wszyscy krzyczą, że to paździerz jest. Sam obejrzałem póki co 2 odcinki i nie jestem pod wrażeniem.
No kuhhhfa...racja, kuhfa nie ma, nie ma NIC wartego obejrzenia. Latam na zmianę, to szitflix, to habeło, prime, CDA , żygnę, i dalej.
Już żygać nie mam czym...
( chyba że jakiś film z ubiegłego wieku )
Trzeba przyznać, że to serial jest całkiem interesujący (a przynajmniej pierwsze dwa odcinki były wciągające). Wysoka nota 8.0 na IMDB potwierdza, że ludziom też się podoba.