Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 81-letni deweloper dokończył grę, którą zaczął tworzyć 37 lat temu i porzucił. Wszystko zmieniły słowa, które usłyszał od swojego byłego szefa

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
30.05.2026 10:17
1
12
odpowiedz
Kyutmon_NPC
3
Centurion

Tytuł sugeruje, że usłyszał coś wartościowego, otóż nie, jedynie, że to modne. Dodam coś od siebie: "O takie artykuły nie mam premium."

30.05.2026 21:56
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Wilku112
13
Legionista

I tyle? Spodziewałem się czegoś innego, lepszego.

31.05.2026 13:28
sonn
2.1
1
odpowiedz
sonn
97
Lubię gry!

Wilku112 podejrzewam, że każdy kto tu wchodzi spodziewa się czegoś innego, lepszego. 🤣😂

31.05.2026 12:04
3
odpowiedz
Akuzativ1994
33
Konsul

Mi tam taka ciekawostka się podobała. W życiu nic mi nie zmieniła ale fajnie wiedzieć, nie będę aż tak marudził :)

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl