Komentarze do wiadomości: 8 Oscarów, 300 000 statystów i ponad 3 godziny trwania: to arcydzieło kina pobiło rekord, który pozostaje nieruszony 43 lata później

Forum inne
Dodaj komentarz
07.12.2025 14:14
1
odpowiedz
WindMorro
10
Chorąży

"Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej oraz kulturoznawstwa."

Czy kogoś martwi, że takich ludzi zastąpi za chwilę AI? Gorszych nagłówków na pewno nie napisze

07.12.2025 15:48
1.1
LoneBleidd
7
Legionista

Niestety muszą tak pisać, żeby się klikało, żebyś sprawdził(a), o jaki film chodzi. Bardziej mnie szokuje, że jest jeszcze ktoś, kogo to zaskakuje. Dlatego, jeśli masz jakieś obiekcje, to celuj w naczelnego albo ogólny trend w Internecie, a nie w autorkę artykułu.

07.12.2025 17:28
1.2
WindMorro
10
Chorąży

Muszą? Ja pod swoim imieniem i nazwiskiem nie szerzę ścierwa w internecie, nikt mnie nie przymusza, więc jeśli tą kobietę nikt nie więzi w piwnicy, to chyba też nie musi, tylko CHCE - i bierze za to wynagrodzenie

post wyedytowany przez WindMorro 2025-12-07 17:29:18
07.12.2025 19:55
2
odpowiedz
SagittariusA
41
Pretorianin

Co to bylo kiedys widzialem z dziewdczyna, po paru minutach zasnalem, obudzila mnie pod koniec.... no OK, poscilem pozniej Terminatora 2 Uncut z dobrym naglosnieniem, przez 2.5h nie dalo oderwac wzroku.

To dopiero kino!

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl