Komentarze do wiadomości: 20 lat temu to był jeden z najbardziej przebojowych shonenów, a teraz Katekyo Hitman Reborn może doczekać się nowego anime

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
19.12.2025 16:41
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
35
Senator

Anime bylo spoko, szkoda ze przerwali bo potem akcja zaczela sie rozkrecac na powaznie.

20.12.2025 02:29
bmwbmw2
2
odpowiedz
bmwbmw2
82
PAPIEŻ GIER IV

A no ja bym złapał bo właśnie miałem robić rewatch po nowym roku. :O Też się zgadzam że zakończyli w gównianym momencie kiedy dopiero się rozwijało. Chociaż tu winą było raczej dogonienie przez anime mange. A potem już nikomu się nie chciało bo jednak nie był to super hypowany tytuł. Taka siła ostatniej woli czasami potrafi być przydatna. Ten tytuł tego mnie nauczył w dzieciństwie

20.12.2025 12:18
Szlugi12
3
odpowiedz
Szlugi12
128
BABYMETAL

Strasznie niedoceniane anime, fajnie się oglądało, też później przeszedłem na mangę, miło wspominam bo i było jedne z pierwszych takich.

post wyedytowany przez Szlugi12 2025-12-20 12:19:09
22.12.2025 20:44
4
odpowiedz
Vegsi
9
Legionista

Zrobiłem niedawno rewatch i tak szczerze, kiedyś wydawało mi się lepsze. Ma swoje dobre momenty, i muzyka potrafi być naprawdę dobra, ale to jest bardziej komedia dla dzieci,niż typowy shounen.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl