Ten klip pomógł rozwiać moje wątpliwości czy to kupić czy nie. Po recenzjach i klipach odniosłem wrażenie, że to gra celowana w roczniki 2008-2010, ale wydawało mi się że nawet te roczniki uznają tę grę za skoncentrowany cringe. Szkoda, w tym roku miałem nadzieję na Ride 6 a wyszło kupsko i na PCtowego odpowiednika GT7, a dostajemy Horizon 6, skakanie super samochodami po skałach, roboty, fajerwerki, kolorki i muzyczka.
Titanfall 2,5 :d no jeśli chodzi o widowiskowość to zawsze robili wrażenie na otwarcie.
To jest tak żenujące, że musiałem wyłączyć dźwięk, żeby nie wstydzić się przed rodziną.
Status na swiecie - hit.
Oceny recenzentow ORAZ graczy - co najmniej dobre.
Reakcje na cos co jest poprostu smiesznym dodatkiem i niejako "swiecka tradycja" serii - entuzjastyczne, bez kija w dupie.
Smutni panowie z forum gry-online - KONIEC GAMINGU! VIDYA GEJMS SIRIUS BIZNES! POWINNI WPROWADZIC JAKIES CERTYFIKATY NA GAMING! Dopiero co kupilem nowy smoking do grania w Forze! Jak zyc?
xD
Nie wiem co niektórzy komentujący na GOLu tutaj robią, bo Horizon był zawsze luźną arcade'ówką nie traktującą siebie poważnie i miał takie elementy przynajmniej od części 3. Zresztą poprzednie kilka części miało DLC Hot Wheels i LEGO Speed Champions, więc jeżeli wrzutka na jeden kilkuminutowy event robota z Gundam co mocno nawiązuje do japońskiej popkultury jest uważana za "co oni zrobili z tą serią" no to... nie mam na to słów. Grałem dzisiaj z 2 godziny i powiedziałbym nawet, że jest lekko "doroślej", bo dialogi postaci nie są już takie skrajnie "ziomalskie" jak w piątce.