Komentarze do wiadomości: 2 gry do odebrania w Amazon Prime Gaming od 9 kwietnia, w tym wysoko oceniany symulator sklepu

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
09.04.2026 17:01
1
odpowiedz
RomanXD
0
Junior

Dzięki, dodane :)

09.04.2026 17:36
DarthMadara
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DarthMadara
2
Pretorianin

Boże ten Amazon daje taki szmelc, że aż mi niesmak.
Jak mają dalej rozdawać taki szmelc, i to jeszcze na epica, to lepiej by sobie dali spokój.
Na kij mi takie śmiecie - gropodobne? Kto to będzie niby grał?

Amazon to drugi Epic, oni sądzą że rozdawanie szmelcu zachęci klientów do korzystania z ich usług... no cóż, niedługo się przekonają że to tylko palenie hajsu. I cyk zwolnimy kolejne 1000 osób :D

09.04.2026 17:51
adam11$13
📄
2.1
adam11$13
139
EDGElord

To jeden z najgłupszych komentarzy jakie ostatnio widziałem. Amazon regularnie daje bardzo dobre klasyki (jak chociażby cała kolekcja XCOM, cała kolekcja Thiefa, kolekcja Tomb Raidera i więcej) oraz masę świetnych gier AAA i wartościowych indyków na GOGa i Epica. Prime to głównie abonament do darmowych wysyłek na Amazonie, a że w jego przypadku ma się dostęp do pełnej platformy Prime Video oraz w jego ramach można odbierać co miesiąc masę gier i jednocześnie grać w wiele gier poprzez Luna Cloud Gaming to jedyne fajny i miły dodatek.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl