Boli brak polskiego. Ale chyba się skuszę mimo jego braku, bo gra wygląda na bardzo ciekawą.
Gra jest świetna :D. Znaczy się, gra -serial bo tym zawsze były gry od TellTale. Twórcy The Wolf Among Us i Tales from Borderlands nie zawiedli.
edit.
Dispatch zadebiutowało 22 października. Gra jest dostępna tylko na PC oraz konsolę PlayStation 5 i oferuje lokalizację kinową, czyli z polskimi napisami.
Macie błąd, bo gra nie posiada polskich napisów ;)
Ciesze się, że gra odniosła sukces. Dzięki temu może doczekamy się drugiego sezonu. Ja jak dotąd (4 odcinki) bawię się przy niej doskonale.
Zasługują na taką sprzedaż, choć gra ma przypadłość tytułów tego typu od Telltale - większość wyborów, które nam pokazuje na końcu każdego epizodu nie ma absolutnie żadnego znaczenia w kontekście fabuły i jej zakończenia.
Kupiłem dziś przed wieczorkiem. Usiadłem na chwilkę, a właśnie chwilę temu skończyłem czwarty epizod. Naprawdę przyjemny i angażujący tytuł. Fajna odskocznia od katowanego przeze mnie Battlefielda 6. Podejrzewam że jak skończę to odpalę ją ponownie, aby dokonać innych wyborów fabularnych.