Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 1,5 mln wystarczyło, żeby trafił do top 10 Netflixa. Jeden z największych hitów ostatnich lat od niedawna jest dostępny w całości

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
29.07.2026 14:23
Mangas
1
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

I to jest najciekawsze, że na polskim NF już kiedyś był dostępny JJK sezon 1 po polsku, a teraz nie odnowiono licencji, a to jest aż śmieszne. Film JJK 0 zdaje się nigdy nie był u nas dostępny, ale pewności nie mam. Niemniej sam fakt, że teraz całość jest dostępna na CR sprawia, że na NF nie tknę tego tytułu, bo po co?

post wyedytowany przez Mangas 2026-07-29 14:26:13
29.07.2026 14:44
Silas1415
1.1
odpowiedz
Silas1415
32
Konsul

Mangas JJK 0 jest dostępny na prime video po polsku, tak jak i pierwszy sezon. Nawet chyba pisałem ostatnio pod newsem o tym, że najwyraźniej tam mieli prawie dwutygodniowe opóźnienie - no ale, już jest.

29.07.2026 15:04
Mangas
1.2
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Silas1415 Wiem, wiem, niemniej sam fakt, że trzeba mieć dostęp do dwóch różnych platform (dla tych, którzy subskrypcji CR nie mają), żeby obejrzeć w całości jedną serię mówi samo za siebie.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl