Komentarze do gry: 10 Second Ninja X

Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz
07.05.2026 08:18
SmokHloland
1
odpowiedz
SmokHloland
4
Junior

10 Second Ninja X to szybka, zręcznościowa gra platformowa oparta na bardzo prostym pomyśle: masz kilka sekund, żeby wyczyścić planszę z przeciwników i zrobić to jak najsprawniej. Brzmi fajnie i na początku rzeczywiście potrafi wciągnąć, bo poziomy są krótkie, dynamiczne i zachęcają do powtarzania ich jeszcze raz, żeby urwać ułamek sekundy.

Po godzinie gry mam jednak mieszane uczucia. Sterowanie jest responsywne, tempo dobre, a sama idea „szybko, precyzyjnie, bez gadania” działa całkiem nieźle. Problem w tym, że gra bardzo szybko zaczyna opierać się na powtarzaniu tych samych etapów i szukaniu idealnej trasy. Dla fanów wyzwań czasowych to może być plus, ale mnie po pewnym czasie zaczęło to trochę męczyć.

Oprawa jest przyjemna, humor lekki, a poziomy zaprojektowane poprawnie, ale całość nie zrobiła na mnie większego wrażenia. To raczej gra na krótkie sesje niż coś, przy czym chciałoby mi się siedzieć dłużej. Ma swój urok, ale też dość szybko pokazuje, czym jest — i niekoniecznie daje ochotę na więcej.

Fajna na chwilę, szybka i technicznie poprawna, ale po godzinie miałem wrażenie, że widziałem już wystarczająco dużo. Dobra dla osób lubiących bicie rekordów i perfekcyjne przechodzenie krótkich plansz, ale mnie nie porwała.

Forum Forum Gry Zręcznościowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl