Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: 10 lat temu No Man’s Sky wkroczyło na drogę do cudownego odkupienia, której końca wciąż nie widać. Twórcy wybitnego kosmicznego survivalu ogłosili nowy dodatek

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
10.08.2026 17:36
PanDaneX
1
1
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

mega przehajpowana gierka. Pamiętam jak to się podniecano możliwościami które tam będą a dostaliśmy maszynkę losującą randomowe planety bez szczególnej fabuły czy czegokolwiek co da sens wędrówce po kosmosie.
I nie, nie mówię że ta gra jest tragiczna, znalazła ogrom fanów i idealnie wpasowała się chyba (moim zdaniem) w niezamierzoną niszę :)

10.08.2026 17:40
Kwisatz_Haderach
1.1
1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

PanDaneX w niezamierzoną niszę

W zamierzona nisze.
Jak ktos na sile szuka w kazdej grze fabuly albo nie potrafi sobia sam nadac "sensu" wedrowki po kosmosie za pomoca wyobrazni, to to poprostu nie jest gra dla niego.
Bo gra i tworcy swoja nisze znaja doskonale.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-08-10 17:41:37
10.08.2026 17:49
PanDaneX
1.2
1
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

Kwisatz_Haderach W zamierzona nisze. strzelam że jednak myśleli o szerszym gronie odbiorców i przekroczeniu pewnego kamienia milowego w branży no ale cóż, tego się nie dowiemy.
Jak ktos na sile szuka w kazdej grze fabuly albo nie potrafi sobia sam nadac "sensu" wedrowki po kosmosie za pomoca wyobrazni, to to poprostu nie jest gra dla niego. dokładnie tak jaki piszesz, muszę się zgodzić. Każdy lubi coś innego. Ja niestety jestem dosyć pragmatyczny, muszę mieć jakiś cel, powód do eksploracji. Myślałem że tym celem może być właśnie poznawanie planet ale dosyć szybko wpadłem w jakąś powtarzalność i cel się stracił :D Ale całkowicie rozumiem ludzi dla których sama podróż bez konkretnych celów jest przygodą.

post wyedytowany przez PanDaneX 2026-08-10 18:07:05
10.08.2026 18:08
2
1
odpowiedz
sabaru
39
Senator

Fajnie w to się na VR gra.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl