Witam,
Mam pytanie. Czy, jeśli zakupię kolekcjonerkę SRIV (Wub wub edition) np na Amazonie (czyli teoretycznie w języku angielskim), to będę mógł po jej rejestracji na Steamie zmienić język na PL? Czy będzie ona tylko po angielsku? Z góry dzięki za pomoc :)
Z tego co mi wiadomo, to możesz przełączyć na Polski, choć ręki sobie uciąć nie dam.
Dzieki :) A jest może ktoś kto będzie w stanie poświęcić tą rękę? :D Bo w ciemno nie chcę kupować...
No nie.. myślałem, że odcięli mu wreszcie internet... Albo jak coś napisze to przynajmniej coś wartościowego..Wrócił z kolejnym wątkiem o kupnie. Już w głowie się całkowicie bachorowi poprzewracało od tej kasy rodziców.
"Już w głowie się całkowicie bachorowi poprzewracało od tej kasy rodziców." I to mówi facet który nie potrafi przestrzegać regulaminu i ma ranking na -4.
Przecież ta gra nie wyszła jeszcze więc skąd mamy wiedzieć czy polski będzie dostępny dla wszystkich wersji. Najprawdopodobniej będzie dostępny, bo z tego co wiem to tylko gry wydawane przez Bethesdę mają ograniczenia językowe.
[4] - Pisze to osoba która ma ranking -4 i napisała 1620 bezsensownych postów obrażając innych, bo cóż... musi się jakoś dowartościować a w internecie łatwo...
Idiota ze mnie... Dopiero teraz wyczytałem, że Wub Wub dostępne będzie tylko na PS3 i X360, więc chyba odpuszczę i kupię normalną edycję na PC :) Ale dzięki wszystkim za pomoc ;)