koleje mazowieckie -trąba powietrzna-informacja

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.08.2011 21:58
1
odpowiedz
zanonimizowany104045
41
Legend

koleje mazowieckie -trąba powietrzna-informacja

Kolega utknął na dworcu warszawa śródmieście i dzwoni do mnie bym sprawdził co sie dzieje gdyz od godz 19 nie ma pociągu do Radomia( kursują co godz z wawy wsch. Na śródmieściu dowiedział sie ze pani nie jest informacja a kasjerką )) polazł na centralny a tak powiedzieli ze wszystko ok tylko pociągi sa opóźnione ( qwa dwie stacje a opóźnienie 2,5 godz ?)

sprawdziłem i okazało sie ze >>http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/Show/267.html
chłopak bez znajomości w wawie więc załatwiłem mu kime .
CO TE ŁAJZY ROBIĄ Z LUDŹMI ? po kiego jest informacja , szczekaczki ? szczęście ze chłopak zadzwonił a co z ludźmi czekającymi na mniejszych stacjach jak Służewiec itp

22.08.2011 22:11
redan
2
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

po to zostaje tel. informacja kolejowa (koszt rozmowy pewnie byłby podobny co z Tobą, a nie musiałby łazić i marudzić):
Informacja kolejowa „Koleje Mazowieckie - KM" sp. z o.o.:
(022) 47 37 900
(022) 47 37 616 - czynny w godzinach 7.00 - 19.00
Informacja telefoniczna w Radomiu tel. (048) 37 93 311 - czynna w godzinach 6:00 - 22.00,

22.08.2011 22:13
😒
3
odpowiedz
zanonimizowany104045
41
Legend

redan >> no to spróbuj sie czegoś dowiedzieć prócz rozkładu jazdy .

22.08.2011 22:23
4
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Mam wrażenie, że na kolei nic nikomu się nie chce. Wyczuwa się totalny burdel, a to jest już sprawa beznadziejnego zarządzania . Trąba trąbą, a informacja powinna być.

22.08.2011 22:45
5
odpowiedz
zanonimizowany104045
41
Legend

w pamiętna zimę dymałem z centralnego na śródmieście szukając gdzie sie zatrzyma pociąg. w informacji telefonicznej facet zwyczajnie nie potrafił mi odpowiedzieć na proste pytanie skąd ? i pieprzył coś o opóźnieniach ( podobnie w informacji na centralnym).po 2 godz dowiedziałem sie zupełnie przypadkiem że pociągi odjeżdżają z zachodniego .

innym razem zakupiłem bilet u kontrolera ( kierownika czy jak on sie tam zwie) do swojej miejscowości i qwa zonk . pociąg sie u mnie nie zatrzymywał . frajer juz nie raczył mnie o tym poinformować . to nie ludzie to wilki

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl