Klasyk YT-pytanie
Siemka mam pytanie chodzi o filmik na YT----http://www.youtube.com/watch?v=3ENp4Yzwz9s w co ten gość gra? bo coś mówi takeigo "ta gra jest dal ciot net FALCON 3" ale coś mi się to nie klei... co to za gra?
Quake 3.
no ok: ale dlaczego:
- mówi "the Falcon" czy coś w tym stylu?
- o co chodzi z tym "zżera czerwone"?
Grałem w Quake'a 3 i nic takiego nie widziałem ani "czerwonych coś tam" ani falconów jakichś? jak to rozumieć?
Quake 3 czyli mowi The Faku 3 jak fuck you(fak ju) dla niekumatych. Czerwona to podejrzewam czerwona zbroja dodajaca najwiecej pancerza.
no z tą zbroją to czaję... ale z tym FAKU 3 to coś mi się to nie zgadza... bo tak to powiedziałby "FakU" ale po cholerę to "3"? jak myślicie?
Jeszcze raz, The Quake 3 i The Faku 3, widac jakies podobienstwa obu tych nazw?
szczerze to nie za bardzo... bynajmniej ja nic nie widzę oświeć mnie być może coś mi świta ale nie chcę głupot napisać.. tak więc napisz to jak ty rozumiesz i chciałbyś wytłumaczyć.pozdr
To nie Faku 3 tylko vQ3 ;] Oznacza to Vannila Quake 3 czyli oryginalne, niezmienione zasady i fizyka gry.
no teraz to się zgadza :) inaczej na Quake 3 mówi się "Vanilla Quake 3" (VQ3) dobrze mówię?
FIREBLAST - no nie do końca, bo mogą być mody OSP vq3 albo CPMa vq3 np. Oznacza to, że są jakieś zmiany w grze, jakieś dodatkowe funkcje, ale niezmieniony gameplay.
aha dzięki za info "blood" już czaję :) a jeszcze ost pytanie:
w 1.05s gościo mówi "patrz, patrz jak ten .......... farci" co on mówi tam w miejscu kropek o co to chodzi? ( jakiś gracz ale jak się nazywa? bo niewyraźnie mówi)
- Ja chce miec dom w calosci!
- Nie marudz
[17] Na końcu. Tak to jest jak się słucha tylko do momentu, w którym kończą drzeć ryja :3
FAJNY TEMAT HA HA