Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Klasy Postaci Destiny

03.10.2015 11:28
1
Drone334
43
Pretorianin

Klasy Postaci Destiny

Witam. Nie wiem na którą klase sie zdecydować w Destiny. Jeśli ktoś grał każdą niech opisze jakie wrażenia. Kim najciekawiej? Nie wiem na kogo się zdecydować, kto używa jakich broni. ;)

03.10.2015 15:24
DM
2
odpowiedz
DM
224
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

wszycy mogą używać każdej broni (no prawie), różnią się wyglądem głównie i super mocami
warlock - potrafi się wskrzeszać po zgonie, ma najsilniejsze granaty, najwyższe i najbardziej kontrolowane skoki, miotanie energii jak Imperator w Gwiezdnych Wojnach, ma hełm, który pozwala bardzo szybko wskrzeszać towarzyszy

titan - może postawić bańkę ochronną dla drużyny i siebie, pod którą nic ci nie grozi, a broń lub pancerz może się wzmocnić chwilowo plus dwie ofensywne moce dobre na likwidacji skupisk wrogów,
całkiem niezłe skakanie

hunter - najsłabsze skoki, może być niewidzialny przez pewien okres co się przydaje bardzo, łuk energetyczny pomaga w walce z niektórymi bosami, oprócz tego możliwość oddania trzech super mocnych strzałów z rewolweru, ale muszą być celne

Generalnie każda klasa przydaje się w walce, każda ma wady i zalety w konkretnym przypadku, po to masz trzy sloty, by rozwinąć każdą postać,
tytan wydaje się być optymalny na początek, choć wizualnie nie wygląda tak fajnie jak inne :)

03.10.2015 15:30
3
odpowiedz
zanonimizowany1070630
1
Generał

W tej super duper grze na ps4 tak bardzo zachwalanej, 20/10 której zazdroszczą wszyscy pececiarze ma tylko 3 klasy? Oh boy

03.10.2015 15:53
DM
4
odpowiedz
DM
224
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

a ile więcej i jakie niby mają być? przecież to nie RPG tylko FPS...

03.10.2015 17:06
Jane_od_Batmana
😉
5
odpowiedz
Jane_od_Batmana
59
Generał

[3] To o 3 więcej niż w tej super duper ekskluzywnej grze fps na pc... oh wait.

03.10.2015 17:30
6
odpowiedz
zanonimizowany1070630
1
Generał

[3] No nie wiem, ta gra była porównywana do takiego hack n' slash FPS, mieszanka Diablo i FPS, coś jak Borderlands. W starym borderze są 4 klasy, w dwójce bodaj 6 a w tym wielkim Destiny tylko 3? Trochę mało.

Forum: Klasy Postaci Destiny