Problem wygląda tak, po zabiciu dead kela trzeba było uciekać z jaskini, ponieważ zaczęła się burzyć. Po ucieczce zaktualizował mi się quest i jego głównym celem było porozmawianie z moją towarzyszką którą wcześniej wybrałem na wyprawę po dead kela. Już od samego początku questu był z nią problem, gdyż ja ciągle się poruszałem, walczyłem z potworami, a ona tylko od czasu do czasu teleportowała się do mnie i potem stała w miejscu. Przyszedł czas na ucieczkę z rozwalającej się krypty, zdążyłem wybiec na zewnątrz a za mną zawaliło się przejście, a ona tam została, nie mogę się teraz tam dostać, a muszę z nią porozmawiać.
Podczas wyprawy nie zapisywałem stanu gry i nie mogę wczytać tego wcześniej. Jakieś sugestie? Proszę o pomoc.
A tu screen jak to wygląda.
Nikt nie wie?
Nocny up.
Pomocy, gdyż nadal się z tym problemem nie uporałem.
Up.
Jak mam go skasować? Nie mam poza tym żadnego innego zapisanego stanu gry. Zastanawiałem się nad trainerem który ma opcje "ghost mode", a jak widać na obrazku górna część wejścia do jaskini nie została zasypana więc mógłbym przelecieć lub przeniknąć przez głazy, lecz nie znalazłem żadnego trainera który by działał i zawierał ten mod.
Up.
up...
UP
A nie zaglądałes do jakiegoś walkthrough? Może tak ma być.
Napisz chociaż z kim masz porozmawiać bo tak to nie wiadomo czego szukać żeby ci pomóc.
Mam porozmawiać z Nina Malloi. Właśnie ją wybrałem jako towarzyszkę do tego questu.
Up
Up
Nikt?
up..
http://www.youtube.com/watch?v=0L6xbU98LyQ&feature=relmfu
Ten filmik przedstawia problem który mi się przydarzył, od 2 min zaczyna się to. Co prawda on mógł sobie powtórzyć cały quest bo miał savea ja niestety nie mam takiej możliwości. Jakieś pomysły?
Up.
Up
...
up
Golowicze są jak widzę bardzo pomocni.
Up
Jeśli żaden nie ma pomysłu, to co mają napisać? Zacznij od jak najpóźniejszego savea. Nie ma innej możliwości. Albo skasujesz Q i zabierzesz od nowa, albo zaczniesz od jak najpóźniejszego savepointu. Ew. Możesz zaczynać gre od początku, ale to chyba najmniej opłacalna metoda.
CyberTron - powiedz mi jak mam skasować questa? Bo ja nie widzę jakoś opcji.
Żadnych pomysłów?
Zacząłem grę którą miałem zapisaną jakieś 5h do tyłu i doszedłem już do tego momentu, wcześniej jako kompana wziąłem capitan brattigan, lecz błąd nadal występuję. Przy wyjściu teleportuje się do mnie dosłownie przed tym momentem kiedy się gruz zawali i tak stoi, a ja muszę pobiec dalej wtedy mi się quest zaktualizuje a ona zostanie zablokowana tym razem bliżej, ale i tak nie da się z nią porozmawiać. Już sam nie wiem co robić powtarzałem ten moment chyba już 3 razy i dalej to samo.