Kim byliście w poprzednim wcieleniu? [+18]
http://kominek.blox.pl/2008/02/ZYCIE-PRZED-ZYCIEM.html
Witam! Poprzednio sprawdzaliśmy nasze poprzednie wcielenia poprzez mało wiarygodną stronę. Teraz coś bardziej prawdopodobnego. Wchodzicie w link dla mężczyzn lub dla kobiet i zapisujecie na dysku, empetrójce i słuchacie . :) Wrażeniami dzielimy się w wątku.
W hipnozę wchodzisz na własne ryzyko. Autor nagrania nie ponosi żadnej odpowiedzialności. Jeśli nie jesteś pewien stanu swego zdrowia, skonsultuj się z lekarzem.
Jest to hipnoza regresyjna, bardzo bezpieczna, nic Wam nie będzie, sam próbowałem. Zapraszam! :)
up
Jest to hipnoza regresyjna, bardzo bezpieczna, nic Wam nie będzie, sam próbowałem.
I to ma nas niby zachęcić?
I co zobaczyłem? GÓWNO zobaczyłem...
Dzięki, ostatnio czegoś podobnego szukałem : ]
Aen
:DDD
Ogólnie ktoś na gol'u ciekawi się taka tematyką? Ezoteryka, mistyka, medytacje, reinkarnacja, energia etc? : ]
Morgoth - Gratulacje, byłeś albo szambonurkiem, albo kopałeś latryny dla rzymskiej armii.
[6] ja się interesuję :) a o swoim wcieleniu opowiem, jednak chciałbym sioę dowiedziec więcej, to jest minus nagrania - jest za krotkie.
i jak wrazenia? ktos probowal?
[4] z tego rodzaju hipnozy NIE DA SIE NIE WYJSC, zachecam zeby jednak sie przelamac. :)
up
UP