KillZone [PS3] Problem z polskim językiem
Witam. Ostatnimi czasy zakupiłem przez internet trylogię gier KillZone. Dzisiaj przyjechał kurier. Rozpakowałem grę i włączyłem pierwszą część. Niestety była po angielsku, a w opcjach zmiany języka nie widniał j. polski. Mimo, iż na pudełku jak byk widnieje znaczek: Gra w polskiej wersji językowej. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Moze masz język menu PS3 ustawiony na angielski, jak masz to ustaw na polski...
ze tego co wyczytałem to w tej trylogii Killzone 1 jest po angielsku a reszta po polsku... :/
Konsole mam ustawioną na j. polski, lecz tak jak mówiłem na pudełku widnieje ten okrągły, biało-czerwony znak z napisem polska wersja językowa. Książeczka także jest po polsku.
http://allegro.pl/killzone-trylogia-pl-ps3-sklep-electronicdreams-wa-i3096398184.html
Tak jak w opisie: pudełko i może jest po polsku i książeczka też ale Killzona 1 nigdy nie było po angielsku. PL na pudełku odnosi się do 2 i 3
Tak jest, pierwszy killzone nie miał polskiej lokalizacji gdyż była to gra na ps2. 2 i 3 mają.
Dobrze. Tylko że napis Polska wersja językowa, nie widnieje na pudełku od trylogii tylko na pudełku od KillZone 1.
Killzone HD jest tylko po angielsku, na okładce jest błąd. Tak samo było chyba z remakiem Halo.
To nie jest naklejone tylko wydrukowane, więc to nie naklejka :P Ale dzięki za pomoc. Przynajmniej już wiem że nie kupiłem jakiejś podróby tylko tak jest fabrycznie.