Czyli na Wigilię nie będzie... Eh, to ja nie czekam na święta... żenada.
Czyli na Wigilię nie będzie...
A kto powiedział, że Wigilii nie można zrobić w sobotę?
Szkoda...ale i tak obejrzę. Choć film oglądam co rok, to do tej pory mi się nie znudził.
Na wigilię puszczą nowsza część
Nowa część z tym małym burakiem jest do dupy !!
Tylko stary Kevin i święta bez Kevina to nie święta
Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego filmu. Obejrzałem raz bodajże właśnie w święta jakieś 17 lat temu, i świetnie się bawiłem bo miałem wtedy 5 lat.
Chyba bym komuś coś zrobił gdybym musiał co roku to oglądać to w wigilę...
Myślałem, że puszczą w tym roku Kevina samego w Sosnowcu.
Ku...a ,znowu ? Ja od jakiś 2 lat mam już dość :/
p.s niech zgadnę,polsraka go puści ?
Devilyn +1
Ale pamiętaj, ze większość pisze to pewnie dla zgrywy "jak to, święta bez Kevina to nie święta!"
Nie ma TV = nie ma problemu :)
A przynajmniej w tego typu kwestiach.
Kevin McCallister znany jako Kevin sam w domu/Nowym Jorku–jeden z Wielkich Przedwiecznych, boskie uosobienie wiecznej młodości, władca Bożego Narodzenia.
Wyznawcami kultu Kevina są wszelkie stacje telewizyjne z Polsatem na czele. Brak tego bohatera w ramówce telewizyjnej w dniach 24-26 grudnia każdego roku rodzi poważne obawy, że Boże Narodzenie już nigdy nie będzie takie samo i nie wiadomo czy w ogóle się odbędzie. Ostatecznie święta mogą odbyć się bez choinki, karpia czy Świętego Mikołaja, a nie bez Kevina i jego zmagań z mrocznymi mocami Zła.
Do niezbadanych megamocy Kevina zalicza się wieczna młodość. Co roku jawi się milionom telewidzów jako ten sam dziarski i pomysłowy dzieciak, obeznany z najnowszymi technikami samoobrony. Jego powierzchowność nie powinna jednak zwieść nikogo. Pod tą powłoką kryje się jeden z najbieglejszych mózgów wszech czasów, zdolny ocalić świat (w razie potrzeby).
W 2010 roku w święta Polsat nie chciał puścić Kevina. Internauci lubiący tradycję świąteczną przekonali Polsat by nie zabijał świąt.
W 2011 roku Kevin postanowił sprzedać dom, prawdopodobnie by zagrać w filmie "Kevin sam bez domu".
Mało kto wie...
...a powinien, że puste miejsce przy wigilijnym stole przeznaczone jest właśnie dla Kevina, kiedy stanie u drzwi, pukając swoim wibrującym krzykiem.
źródło NONSENSPEDIA
pamiętam ze w zeszłym roku Polsat podobny manewr przeprowadził,w święta puścił druga cześć a pierwsza leciała jakoś na początku grudnia.Szczwany plan :)
o miesiąc za wcześnie, ale cóż...będę oglądać. Może w wigilię puszczą tak jak w zeszłym roku (dobrze pamiętam?) Kevina w Nowym Jorku.
Wyrośnijcie z tego Kevina...
Tradycja to tradycja, ale pewnie każdy zna już ten film na pamięć...
Nie obejrzę, moze za 20 lat, jak zapomnę chociaż trochę fabuły, oglądałem z 5 razy ileż można
ale niech nikt nie pieprzy ze głupota tyle razy puszczać, jak Polsat chciał przestać to lamenty były...
Kevin na swieta musi byc i kropka.
zreszta juz polsat probowal zdjac... protesty przyniosly efekt.
Doprawdy nie wiem w czym to oburzenie... czemu nikomu nie przeszkadza jak w przeciągu roku taki TVN emituje po 3 razy całą serię Matrixa, ze 2 razy Władcę Pierścieni czy ze 2-3 razy Harrego Pottera i Mission Imposible...
To jeden z nielicznych filmów, który pomimo corocznego wałkowania nie nudzi się i śmieszy jak zawsze - i potrafi to robić bez przeklinania co dwa słowa i inteligentnymi żartami. Takie filmy są bardzo rzadko spotykane - tutaj pod tym względem mógłbym przywołać polskie klasyki ''Sami swoi'' i kolejne części czy ''Jak rozpętałem II wojnę światową'' - podobnie jak ''Kevin...'' bawią cały i czas i nie ma mowy o nudzie.
Może kiedyś Polsat wyemituje ''Kac Vawę'' - wtedy to dopiero będą emocje i oburzenia...
Ale klamka zapadła i polsat nie zaprzepaśći dzisiaj emisji jakby tydzień wczesniej facebookerzy zrobili akcję może coś pomogło.
Kevin sam w Nowym Jorku ma być ale 6 grudnia ,czyli na święta raczej nie będzie
http://media2.pl/reklama-pr/98167-W-TVN-najdrozsze-Fakty-w-Polsacie-film-z-Kevinem.html
swoją drogą niezłą kasę zarabiają na tak starym filmie :)
Kevin sam w domu od roku jest przed świętami puszczany i w wigilie nie macie się czego obawiać. Na święta obejrzycie, ale ja dziś i tak obejrzę xD
Polsat liczy na podobną reklamę jak rok temu. To przemyślane działanie marketingowe.