KB928416 nie chce się zainstalować oraz bootowanie z dyskietku lub pendrive.

Forum Komputery
Odpowiedz
06.09.2013 14:06
Bucha
1
odpowiedz
Bucha
162
Hashish Air Kahn

KB928416 nie chce się zainstalować oraz bootowanie z dyskietku lub pendrive.

Postanowiłem ująć 2 tematy w jednym wątku. Pierwszy to fakt że KB928416 nie chce się zainstalować. Próbowałem już chyba wszystkich sugestii z internetów i żadna nie zadziałała, wciąż niepowodzenie z instalacją. Chcę ją zainstalować i koniec chociaż wiem że mogę odpuścić bo nie wpływa to na całokształt działania. Drugi zaś temat dotyczy bootowania z dyskietki czy też pendrive. Płyta główna to asus p4p800s-x z najnowszym biosem. Mogę wystartować boot z cd ale zupełnie nie idzie to z dyskietki czy też pendrive - te dwa nośniki sprawdzałem na innym sprzęcie i bootują się bez problemu. Bios oczywiście restartowałem i również ustawiałem odpowiednią kolejność bootowania. Niestety pojawia się tylko biały migający podkreślnik i to wszystko. Może jakieś ustawienia inne w biosie? Proszę o podpowiedzi. WIN XP SP3

06.09.2013 16:16
Bucha
2
odpowiedz
Bucha
162
Hashish Air Kahn

Up

06.09.2013 20:16
Bucha
3
odpowiedz
Bucha
162
Hashish Air Kahn

ostatni up

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl