karta graficzna dla graca
tak che kupic zaniedlugo karte graficzna w tej fili posiadadam geforcr 210 1gb gddr2 128bit i tak co kupic co byscie plecali raczej nividie wole bo radeony niedzialaja np sa problemy moj procek core 2 duo e8400 ui 4gb ramu zasilacz 600 firmy take me tak zastanawialem sie nad gt 740 1gb ddr 5 128 bitow ale droga i malo ramo miez kupic np 4 gb ta grafika bedzie do grania typy gry np nfs ten nowy co na wiosne wyjdzie przyszly rok piscie co byscie polecili do 400zl a tez moge kupic karte uzywana na allegro 100% pozytywow maja piszcie czekam nieinterensoja mnie karty 256 bi duza pradu biora gora 128 bit
a tez sa gtx czy sie warto pakowac bo tez 128bit
[link]
mola plyta to asus P5Q PRO Turbo
przepraszam za bledy klawiatura pisze i niewchodzi hee
karta taka max zeby procek uciognol bo niewymieniam arazie
ostatniio ta pyta kupilem 1 gb ramu dokupilem i procek
To nie jest czat, nie umiesz napisać wszystkiego w jednym poście? Zobacz jaki syf zrobiłeś we własnym wątku.
GTX750 2GB - polowanie na używaną kartę na allegro to najlepsze wyjście. Swoją drogą na E8400 nie spodziewaj się płynnej gry w najnowsze produkcje.
widzalem gt 630 4gb na alegro za 199uzywke gosci porzadny 100 pozytywow
no i co z ta grafa hee
GT630 to takie same biurowe ścierwo jak GT210.
Modele 650/750 dopiero zaczynają jako tako radzić sobie w grach.
sorki bo nowy jestem i niejaze tego forum tu
niemam gt 210 ma 210 hee
niemam gt 210 ma 210 hee
Co to znaczy? I co to znaczy "hee"? Masz problemy z oddychaniem, które opisujesz na forum?
no bede gral wszystkie gry na very low hee
Dobra, ja kończę próby dogadania się, odpowiedź dostałeś już.
Strzelam, że to kolejne konto kolegi kalfiora.
tez ytanie o pmiec kary czytalem ze 4 gb dopiero w rodzielczisci 4 ka ale tam byly tes trzy monirory i zuzywalo 3.8gb ramu grafy ja niebede takie rozdzieczosci gral nawet fil hd
a 1gb ramu nieche boo mam w tym 210
tez kiedys kupie core 2 quad ale to przyszly rok ale ten najmocniejszy model ale tdp tylko 95
Ja mam w gule innego pc i ja na pewno bym takich głupot nie pisał i jakiś gra bu mi nie poszła mam Xbox one i nierobie żadnych histerii.
Dariusz kup konsole i problem z wymaganiami będziesz miał z głowy. Inni się wkur.... Na wymagania a ja kupuje grę i gram bez problemów.
no myslalem ale niestety juz kompa zaczolem i musze skonczyc
Ja byłem od dłuższego czasu fanatykiem pc i ciągle go ulepszałem ale przesiadłem się na konsole i nie rzałuje :)