Środek środkiem, mrozik wokół, droga o świtańcu pusta ale robić to się nie chce. Wobec powyższego kawa. Do dziewiątej jakoś wytrzymam.
Joł.
Słoneczna Martadella
wszystkich rozaniella.
Witania.
Widzący--------> :)))))))))))))))))))))) piękne słowo kaszanka.
Na składzie W Poetyckim Smoku jest tego wiele.
A na ten przykład:
Bekon słodki
podnieca ciotki.
Niepozorna serdelka
to jednak rzecz wielka.
Metka apetyczna
bywa apatyczna.
eLLO
Poetyckie Smoki kochają jak widać apetyczną poezję.
[link]
Dopiero doczytałem, że chodzi o apetyczną, a nie - apatyczną.
Z tomu apatycznej to ciągle pamiętam -
Nadal jem...
Co to jest za info? Ktoś coś?
https://www.gry-online.pl/forum/odszedl-od-nas-tygrys-aka-porywacz-zwlok/zdfa827e?N=1
Ukłony.
Czy można mieć prawie prawdziwy orgazm?
Tofu------> ja napisze, czy coś, proszę.
W pamięć tygryska. Kurwa, to głupie, ja żyję a jego już nie ma.
https://www.youtube.com/watch?v=o1UXBC7whrQ
Nie mam słów. Parę dni temu gadaliśmy przez telefon, obśmialiśmy się jak norki.
Ja bym zadzwonił, ale z Tokyo...
Zaklnę, bo jestem dalej w szoku i po prostu mam taką potrzebę, ale kurwa mać, jeszcze się styczeń nie skończył, a 2024 już jest wystarczająco chujowy...
Lata temu Alhene, teraz tigre... Nie chcę już tu kruca czytać takich wiadomości... :(
Tofu daj namiar na [email protected] to na whatsapie pogadamy.
Ukłony.
Niech Mu tam przestrzennie będzie.
(smutek)
Pogrzeb Karola odbędzie się w piątek 19.01.2024 o godz. 10:00 na Cmentarzu Komunalnym Miłostowo (Miłostowski) w Poznaniu
W kwestii pogrzebu Tygrysa tak jak Kanon napisał piątek 10:00 + kilka informacji:
- w piątek będzie pogrzeb świecki (urna po kremacji)
- jeżeli ktoś będzie chciał coś z was powiedzieć o Tygrysie to będzie taka możliwość
- Magda nie życzy sobie składania kondolencji
- oficjalna stypa raczej nie będzie organizowana
Czy można przeklinać? Czasem nawet trzeba. I jakoś mi nic innego do głowy nie przychodzi.
Ale przy okazji ściskam Was Smoki, mocno.
Ukłony.
Potwierdzam .
Lechi się umył,Megan walneła paznokieta, Kanon martensa na stopę wzuł lub wzół, tylko Skuter wódkę pił i marudził.
Pogodę Miał Piękną i chuj.
W pierwszej chwili chciałam się oburzyć o te paznokiety, ale fakt faktem, im czarniej wewnątrz mnie, tym bardziej kolorowo na zewnątrz, więc jak najbardziej się zgadza, w tym szaleństwie barw i faktur była metoda.
Nadal jestem na etapie przyswajania, niby wiem, ale nie dociera, trochę to jeszcze potrwa.
Uprasza się o nierobienie dziwnych ruchów do marca, 23 marca. Dziękuję za uwagę.
Witania.
Meghan------> 71 785 49 85 jak bieda będzie
A choooj może Rothonu zadzwoni .
Mam wizję, My smoki mamy napierdalać jak Tygrysek , wprzódy, zarażać innych czyli alienów , ideami, pomysłami, się napiję.
paralechita, tygrysek to napierdalał z małej litery, najsamprzód, czy zarażał to nie wiem, ale idea to słuszna jest albowiem.
Się napiłem bo właśnie z balu w filharmonii nawrócony jestem.
I jednego takiego bez wypożyczonego smokinga też mam we w wspólnej pamięci.
Tak tedy aby móc wespół a nie jakoś samotrzeć wspomnieć, wspominam i niech mu urna obszerną będzie.
Ja chyba czegoś nie kumam...
Myję się stosunkowo regularnie, to po pierwsze
Po drugie, kim Ty jesteś paraflito?
Zakładam nową, zanim inni Wujkowie z dobrą radą zaczną spamować.
https://www.gry-online.pl/forum/karczma-quotpod-poetyckim-smokiemquot-1723/zcfa9dbf?N=1