Kanał YT
Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować mój kanał YT wam, gdyż kogoś to może zainteresować. Nie jestem stałym bywalcem tego forum lecz zdarzyło mi się z raz czy dwa się wypowiedzieć (i to dosłownie). Może tego typu tematy są już oklepane i często można się z nimi spotkać lecz jeżeli skusilibyście się na by spojrzeć momencik na mój kanał możliwe jest to, że zostaniecie na dłużej :D Tutaj link http://www.youtube.com/user/qGard6?feature=mhee . Posiadam gameplaye z nowych gier jak również cotygodniowy przegląd newsów ze świata gier. Nie chciałbym się narzucać lecz polecić by spoglądnąć. Z góry dziękuję :D
Obejrzałem materiał z Hard Reset. YouTube nie zwojujesz. Mówisz, jakbyś miał zaraz zasnąć, a dźwięki z gry zagłuszają twój głos. No i z czym borykają się chyba wszyscy, którzy zaczynają przygodę z wideorecenzjami, a mianowicie, nie jesteś przygotowany i nie masz bladego pojęcia o czym mówić. Nawet nie wiedziałeś dokładnie kto wchodzi w skład grupy deweloperskiej gry Hard Reset.
Trzymam jednak kciuki, aby było lepiej z każdym następnym materiałem.
[2] Dziękuję za pokazanie mi błędów, własnie o to mi chodziło pisząc ten wątek, żeby to "konsumenci" wskazali mi moje błędy, bym wiedział co poprawić i za to dziękuję. No lecz niektórzy wolą tylko skrytykować, ale to sposób oceniania pracy innych więc, za to również dziękuję, że ktoś raczył w ogóle spojrzeć.
Obejrzałem kilka filmików i stwierdzam, że trzymasz strasznie nierówny poziom. Raz jest spoko, a raz tragicznie. Staraj się planować co chcesz powiedzieć, bo miejscami tworzysz niepotrzebny chaos (powtarzasz się, mówisz głupoty itd.) i przyciszaj grę bo nieraz w ogóle cię nie słychać..
Obejrzałem parę filmików i sądzę, że często przygłuszają Cię efekty muzyczne z gry popracuj nad tym, a będzie spoko :)
PS: Intro mi się nie podoba :P