Kabel Displayport

Forum Komputery
Odpowiedz
25.04.2013 22:12
1
odpowiedz
Peesdur_NPC
45
Senator

Kabel Displayport

Chcę zakupić kabel displayport, aby podłączyć drugi monitor. Jakieś sugestie? Czy wszystko to samo i brać tańszy?

25.04.2013 22:29
2
odpowiedz
Kyodmun_NPC
37
Generał

Uzywam dwoch kabli dp>dvi HP czyli prawie najtanszych i nie stwierdzilem zadnych problemow nawet przy wlaczonej 10 bitowej palecie kolorow+Eizo, wiec polecam adaptery tej firmy.

26.04.2013 15:26
pecet007
3
odpowiedz
pecet007
179
~

kupiłem jakiegoś noname'a display port-> hdmi swego czasu i śmigał, nie ma co przepłacać, ale i tak lepiej kupować sprzęt z normalnym hdmi imho

26.04.2013 16:41
4
odpowiedz
Peesdur_NPC
45
Senator

No tak tylko, że ja mam monitor z DVI, D-SUB i Displayport. HDMI nie jest mi do niczego potrzebne, a jest teraz moment kiedy mam 2 takie same monitory i chętnie bym zobaczył jak wyglądają podłączone 2 naraz. Mam przejściówkę DVI>HDMI, ale wtyczka DVI przy karcie graficznej blokuje mi dostęp do HDMI (adapter jest za gruby) i niestety muszę się posiłkować Displayportem.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl