Jak nie to proszę :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1quiKLMy0ng
Jak dla Cyrwusa to rola zycia, bo facet byl zenujacy do tej pory jako Piotr i jako Rysiek i szczerze mowiac to nie przypadek, ze tak bardzo sie zlewaly te dwie postaci
W ogole fajnie zrobione
W szczytnym celu, a pomysł i realizacja rewelacyjne. Oby więcej takich akcji, brawo.
Jak dla Cyrwusa to rola zycia
Ke? Przecież to uznany aktor teatralny.
A sam viral trochę czerstwy, zresztą tak samo określił lektor pod koniec "spamujcie nasz czerstwy viral" ;)
@Stra
jasne, że zamierzona ;) Tak to by się tego tak fajnie nie oglądało
Rysiek to dobry aktor :)
I gdyby tylko producenci polskich filmów nie ograniczali się do umieszczania wszędzie Szyca, Kota, Karolaka czy Adamczyka to może zobaczylibyśmy go w czymś pasującym.
No może, nie widziałem go w teatrze, ale widziałem w kilku produkcjach telewizyjnych i aktorem był marnym, a i osobowością żenującą. Czarę goryczy przelał "Rysiek z Kranu" w jakimś programie majewskiego bodaj
dudka -> Chyba część tej "czerstwości" jest zamierzona, więc dla mnie tym bardziej na plus.
Bardzo mi się podoba.
A Marysia dalej myśli, że Hubert taki święty. Rajmund nie bez powodu chce się go pozbyć.
Czarę goryczy przelał "Rysiek z Kranu" w jakimś programie majewskiego bodaj
<- Chwyta czego się może. Tutaj przynajmniej w szczytnym celu, ale sama forma przekazu i tak nie trafia w mój gust.
Bardzo fajnie zrealizowane, a i cel też słuszny.