Jestesmy w półfinale EURO!
Do lat 17. Remisujemy w tej chwili z Holendrami, mecz na żywo w Eurosporcie ale raczej juz nic nie odbierze nam awansu :)
Tak po wyjsciu z grupy tego turnieju odrazu jest polfinal. Zagramy w nim prawdopodobnie z Niemcami :)
Ta... a na tvnie reklamy mercedesa sl 63 amg ;)
Czekam na "veyron.... twoj samochod na każdą kieszeń"
Jednak z Niemcami...Ale wazne ze gramy o medale :)
Oglądałem przez 15 minut. Masakra, tam się kompletnie NIC nie działo. Od początku drugiej połowy Holandia podawała na swojej połowie piłkę a nas się patrzyli.
[5] Ja mam ogólnie takie zdanie na temat całego tego turnieju. W ogóle wszystkie te U17, U19 i inne turnieje młodzieżowe są strasznie nudne i nic się nie dzieje. Jasne, zawsze są wyjątki jak dzisiejszy mecz Belgów z gospodarzami (3:1 i dwie czerwienie), ale mimo wszystko ciężko się ogląda takie spotkanie.
Oczywiście, zaraz po tym jak powiedziałem to na głos wśród znajomych, zostałem zjechany, że się nie znam, co ja tam wiem skoro nigdy nie grałem na tym poziomie, ciekawe co ja bym grał na ich miejscu itd.
Co nie zmienia faktu, że nudne są to widowiska. Doskonale widać to na przykładzie gry Polski - trzy mecze, stosunek bramek 2:1.
Zawsze śmieszyły mnie gadki z stylu jak ty byś grał, albo ty byś tak nie umiał.. Może i racja, że bym nie umiał, ale nie znaczy, że automatycznie musi mi się to podobać.
Trzeba liczyć, że 'zwykłe' Euro dostarczy dużo więcej emocji.
Ktos pamieta nasz sukces na ME w roku 2000? Zdobylismy wtedy zloto-nijak nie przelozylo sie to na reprezentacje seniorska.