W głowie siedzi mi utwór, który jest podczas trailera, no własnie jakiej gry to też nie wiem ale prawdopodobnie jakiejś strzelanki/akcji. Możliwe, że dość nowy, możliwe, że nawet z 2010-2011 roku. Wydaje mi się, że na końcu scena pokazuje żołnierza, który podnosi broń na ramię(opiera sobie jak cwaniak) i odchodzi od wybuchu z tyłu, do tego przelatuje helikopter. Możliwe, że tylko stoi i dochodzą jego kompani. Muzyka to Rock i to taki z lat 70-80 chyba. Zaczyna się gitarą, średnio szybką i to wszystko. Pasuje do jakiegoś CoDa albo nawet nowego trailera Mafii, tyle, że tam jest Sound of Silence. W sumie może Vietnam.. ale And Your World will Burn to nie jest, tamto jest nieco wolniejsze. Ciężka sprawa ale muzyka i scena nie daje mi spokoju ;)
Nie, to co podałeś jest baaardzo spokojne i dramatyczne, tamto pokazywało 'moc cwaniaka' rodem z Just Cause lub grupką cwaniaków z nowych Asasynów IYKWIM ;)
muzyka podobna do tego, tyle, ze początkowa gitara mocniejsza a potem też nieco mocniej ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9WZ2I28Chk0
Gdzieś dzwoni, ale nie wiem w którym kościele. Pamiętasz może klimat gry/trailera? Ubiór bohatera? Może gatunek gry?
Niestety.. coś mi świta, że pada 'we were soldiers' lub coś podobnego ale może się mylę.
Może palił cygaro.. nie no serio to moze byc wszystko. :)