Jakie słuchawki nauszne do 200 zł polecacie?
Szukam jakichś słuchawek dobrych do gier jaki i do muzyki.
Co jest w tej cenie najlepsze?
www.google.pl
wątek na ten temat #99725582907634737809845 na tym forum
x68 ---> a co ty zawiadowca to jesteś żeby ludziom mówić o czym wolno im pisać o czym nie?
I fajnie by było abyś zrozumiał zasadę działania tego forum, nie jest trudna: do chwili gdy się nie dopiszesz w wątku jego ważność spada i przesuwa się w dół forum. Jak się dopiszesz ze swoją uwagą że "po co piszesz" to dodajesz ważności takiej wypowiedzi.
x68 no i co z tego że są wątki na ten temat na tym jak i innych forach.
Chyba forum służy do wypowiadania się jak i zakładania tematów.
Zastanawiałem się nad razer pro lub neon lub też nad steelseries siberia v2.
Nie mam zielonego pojęcie na temat słuchawek nausznych, korzystam tylko z dokanałowych i tylko do słuchania muzyki.
Supelux HD681 Evo. Kupiłem i nie żałuje. Testowałem inne, miałem okazję koszystać z innych (często droższych) i o superluxach nie moge powiedzieć złego zdania
[3] Ty też dobrze by było żebyś zrozumiał że specjalnie dopisuje bo wątki sprzętowe typu "słuchawki nauszne do 200 zł" są najbardziej popularnym i powtarzającym się sprzętowym pytaniem na ten temat.
Ludzi należy edukować: że co jest bardzo dziwne i zaskakujące Internet istnieje dłużnej niż tydzień czasu.
To naprawdę ważna i cenna informacja, może trochę szokować, ale warto ją przemyśleć i wziąć pod rozwagę.
A co do samych słuchawek 99.99% ludzi poleci Superluxy, bo żadne gamingowe słuchawki nie maja takiej jakości.
[2] Jak ja tego nienawidzę. Zrobisz wątek z prośbą o pomoc, a ci odpiszą "wałkowane 1000 razy EoT" "zamykam bo było". Potem właśnie w wyszukiwarce google są takie tematy.
Niech się pytają ludzie, jak idziesz do lekarza i pytasz co ci jest to nie odsyła Cię do archiwum tylko mówi co Ci jest.
spoiler start
Przykład trochę z dupy, fakt.
spoiler stop
Pitolicie od rzeczy.
Dla mnie Superlux to lipa totalna. Dla odmiany polecę niedocenione Beyedynamic DT 235. Za taką cenę graja naprawdę doskonale.
Creative Aurvana Live to wciaz pozycja godna zainteresowania.