Jakie słuchawki IPOD
Witam dzisiaj kupiłem Ipoda Classic 160gb i teraz chce kupić jakieś Douszne słuchawki. Myślę nad czymś od apple ale możecie dawać też swoje propozycje. Cena to max 39 zł nie liczącz przesyłki
Do 39zł nic Ci nie doradzę ale za 45,90 w Saturnie kupiłem Sennheisery MX-170 i muszę stwierdzić, że są zaje'iste.

Do 39 zł są tylko dwa modele warte polecenia:
Vedia SRS200 (35zł)
Vedia SRS300 OEM (20zł)
Sam do Iphone korzystam ze słuchawek AKG k518 LE ale wydatek 200 zł nie wchodzi w gre ;D --->
W spoilerze masz plusy obu par słuchawek
spoiler start
Vedia SRS300 OEM
- najtańsze słuchawki douszne które warto kupić, a warto nawet gdy ma się więcej pieniędzy,
- następcy SRS200, oferują tak samo ładny i przyjemny dźwięk jak poprzedniczki,
- ich brzmienie nie jest bezpośrednie, dlatego grają relatywnie przestrzennie i sprawnie zgrywają się z wieloma odtwarzaczami,
- dobry wybór pod systemy oparte o SRS WOW,
- niestety w wersji OEM nie mają żadnego wyposażenia dodatkowego.
Vedia SRS200
Cechy:
- w tej cenie słuchawki zadziwiają swoimi możliwościami,
- oferują przyjemny, dosyć zrównoważony dźwięk z dobrym dołem i górą oraz niestety pewnymi ubytkami w zakresie środka pasma,
- ich brzmienie nie jest bezpośrednie, dlatego grają relatywnie przestrzennie i sprawnie zgrywają się z wieloma odtwarzaczami,
- dobry wybór pod systemy oparte o SRS WOW,
- wyjątkowo dobre wykonanie i wyposażenie (etui, gąbki, przedłużka).
spoiler stop
Trzysetki to jedne z moich ulubionych słuchaweczek. Za tą cenę, nie ma nic lepszego. Jakością dźwięku przebijają właściwie wszystko do 60-70PLN (i niektóre droższe modele). Jeden problem: NIGDZIE nie można ich już kupić. Nawet na stronie producenta ich nie ma... Żebym wiedział, że tak szybko znikną, to wziąłbym sobie ze 3 pary zapasu :/