Jakie słuchawki IPOD

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
27.07.2011 15:19
maimic
1
odpowiedz
maimic
10
Forumowy Miszczu

Jakie słuchawki IPOD

Witam dzisiaj kupiłem Ipoda Classic 160gb i teraz chce kupić jakieś Douszne słuchawki. Myślę nad czymś od apple ale możecie dawać też swoje propozycje. Cena to max 39 zł nie liczącz przesyłki

27.07.2011 16:46
2
odpowiedz
Amynvos_NPC
28
Senator

Do 39zł nic Ci nie doradzę ale za 45,90 w Saturnie kupiłem Sennheisery MX-170 i muszę stwierdzić, że są zaje'iste.

27.07.2011 18:17
STARKILLER22
3
odpowiedz
STARKILLER22
60
LVL 90 SCRIBE
Image

Do 39 zł są tylko dwa modele warte polecenia:

Vedia SRS200 (35zł)
Vedia SRS300 OEM (20zł)

Sam do Iphone korzystam ze słuchawek AKG k518 LE ale wydatek 200 zł nie wchodzi w gre ;D --->

W spoilerze masz plusy obu par słuchawek

spoiler start

Vedia SRS300 OEM
- najtańsze słuchawki douszne które warto kupić, a warto nawet gdy ma się więcej pieniędzy,

- następcy SRS200, oferują tak samo ładny i przyjemny dźwięk jak poprzedniczki,

- ich brzmienie nie jest bezpośrednie, dlatego grają relatywnie przestrzennie i sprawnie zgrywają się z wieloma odtwarzaczami,

- dobry wybór pod systemy oparte o SRS WOW,

- niestety w wersji OEM nie mają żadnego wyposażenia dodatkowego.

Vedia SRS200

Cechy:

- w tej cenie słuchawki zadziwiają swoimi możliwościami,

- oferują przyjemny, dosyć zrównoważony dźwięk z dobrym dołem i górą oraz niestety pewnymi ubytkami w zakresie środka pasma,

- ich brzmienie nie jest bezpośrednie, dlatego grają relatywnie przestrzennie i sprawnie zgrywają się z wieloma odtwarzaczami,

- dobry wybór pod systemy oparte o SRS WOW,

- wyjątkowo dobre wykonanie i wyposażenie (etui, gąbki, przedłużka).

spoiler stop

27.07.2011 18:40
kjx
4
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Trzysetki to jedne z moich ulubionych słuchaweczek. Za tą cenę, nie ma nic lepszego. Jakością dźwięku przebijają właściwie wszystko do 60-70PLN (i niektóre droższe modele). Jeden problem: NIGDZIE nie można ich już kupić. Nawet na stronie producenta ich nie ma... Żebym wiedział, że tak szybko znikną, to wziąłbym sobie ze 3 pary zapasu :/

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl