Witam jaki odtwarzacz MP3,4 byłby dobry jeśli chodzi wiadomo o dźwięk, wykonanie, pamięć. Myślę, że nie mam wygórowanych wymagań więc może do 100zł byłoby ok, znalazłem na allegro http://allegro.pl/odtwarzacz-mp5-mp4-mp3-16gb-lcd-2-8cal-dotyk-112-i4880025284.html ale wydaje mi się, że coś jest nie "halo" nie znam się zbytnio na takich odtwarzaczach dlatego proszę o radę z góry dzięki.
Ale do czego ci takie coś potrzebne? Bo ani to nie będzie fajnie grało, ani filmu na tym nie obejrzysz.
Jeśli chodzi tylko o dźwięk i wykonanie, to tutaj nie masz wyboru. Nowa Sansa Clip+ albo używka Sasna Fuze / Zip.
Uwierz mi- nie będziesz tam niczego oglądał, bawił się w konwertownaie, wgrywanie itd.
100zł to absolutne minimum za bare bones mp3, a Ty chcesz 'mp5'- dobrze wykonane, dobrze grające i z rozsądną ilością pamięci. Nope.
Albo lepiej jakiś używany telefon z dotykiem? Zawsze myślałem,że mp5 to zabawka policjantów...
Fakt, mogłem napisać lepiej "MP3/4" nie, nie mam zamiaru oglądać filmów tylko chcę mieć odtwarzacz, który całkiem przyjemnie gra, oczywiście słuchawki to już inna bajka.
chcę mieć odtwarzacz, który całkiem przyjemnie gra
Więc Sansa Clip+. Refurb (mała szansa, ale może się trafić kiepsko grający) kosztuje ~90pln, nówka około 120.
Niestety, w przedziale "do 100" nie ma nic kompletnie ciekawego.