Jakie gry chcielibyście na PC?
Niedawno pojawiło się info o Castelvenii oraz Mortal Kombat, więc postanowiłem się nad tym zastanowić.
Na pewno chciałbym The Darkness, Battlefield Bad Company, Red Dead Redemption
będzie FEZ na PC (a raczej piratebayu), gra świetna, a w kraju piratów kompletnie zignorowana
na kickstarterze jest tyle świetnie zapowiadających się projektów, że nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby się zabijać o gry wydane tylko na konsole
Ja to bym wam radził chcieć Uncharted, może gdybyście zagrali to byście się tak nie podniecali kalką 1:1 o nazwie Tomb Raider
Po za tym Gran Turismo, inFamous, RDR, god of war, jest sporo gier w które byście zagrali
gra świetna, a w kraju piratów kompletnie zignorowana
Ja zauważyłem że większość świetnych gier z konsol jest w polsce ignorowana, bo po prostu nie mogą ich spiracić, mogę się założyć że gdyby tylko taki RDR albo Uncharted wyszedł na PCcie to każdy gimbus by się nim jarał w rozmowach w mpkach i na stronach pokroju kwejk, a tak przynajmniej pozostaje trochę "elitarności" graczom konsolowym w tym kraju, bo ciężko polskie pirackie łapska wpieprzyć w PS3.
zauważyłem że większość świetnych gier z konsol jest w polsce ignorowana, bo po prostu nie mogą ich spiracić
No niestety, świetnym przykładem takiego stanu rzeczy był brak zarówno "Feza" jak i "Journey" w wynikach GOL-owej Gry Roku. Obydwie produkcje nie tylko ukazały się wyłącznie na konsolach (odpowiednio X360 i PS3), ale dodatkowo były dostępne jedynie w dystrybucji elektronicznej. Wynik był taki, że obydwie wielokrotnie nagradzane, wysoko oceniane i najzwyczajniej w świecie wybitne produkcje, nie załapały się do nagrody w jakiejkolwiek kategorii.
Wstyd.