Via Tenor
Jakich przeglądarek używacie na stronie GOLa?
Osobiście używam w tym celu Opery, ewentualnie Firefoxa z Qwantem. Napotkaliście jakieś problemy ze stroną GOLa, które wskazują na problem z daną przeglądarką? W Operze było jeszcze sporo niedoróbek (część z nich już ustąpiła), tak samo na Firefoxie. Działa Wam szybko, wolno?
Ja używam Chrome na maku i Safari na telefonie. No jest problem z dodawaniem postów na forum, a tak poza tym to chyba nie.
Ostatnio w zasadzie tylko Firefox, Opera i Chrome i nie zauważyłem żadnych problemów ze stroną GOLa, które wskazują na problem z daną przeglądarką. Obecnie jedyna niedogodność ogólnie, to sporadyczny brak odświeżenia przy dodawaniu posta. A co do działania, to działa szybko. Niema co narzekać :P
na świecie wśród graczy są mniej wiecej takie proporcje:
Chrome 62%
Safari 20%
Edge 7%
Firefox 5%
Opera 4%
Inne 2%
(to nie są dane z GOLa)
ale już na innych serwisach może być inaczej, gracze mają inne preferenzje.
Osobiście od lat tylko Vivaldi. Co się tyczy GOLa to nie zauważyłem problemów podczas korzystania.
Ja sam do tej pory doświadczyłem całkiem sporo niedoskonałości (na nowej stronie GOLa tylko i wyłącznie). Problemy, które wystąpiły na przeglądarkach (jak napisał Soulcatcher wyżej ,,inne 2%") to niestabilna prędkość przemieszczania się po stronie (możliwe, że też z powodu mojej dość niskiej prędkości połączenia internetowego), wyskakujący ,,błąd" przeglądarki podczas używania strony, brak możliwości stworzenia nowego wątku i niemożność dodania nowego postu na forum.