Chce kupić GTX 460 ale muszę dokupić odpowiedni zasilacz bo ten co mam to jakiś szajs bez oznaczeń. Prosił bym jakiś dobry zasilacz w cenie ok.50 zł.
Mój PC:
MS-7176 (Socket 775)
Intel Pentium D 805/2,66Ghz (będę podkręcać do 3,6Ghz)
GT 220 (będę kupować GTX 460)
1,5GB DDR2 RAM (będę kupować 4GB)
Sprzedawalem niedawno 500 Tagana za 100 zl (z przesyłką).
Za 50 zl raczej nic nie kupisz
Prosił bym jakiś dobry zasilacz w cenie ok.50 zł.
Rozumiem że pomyliłeś się o jedno zero?
Nie ma sensu wydawać 500zł na zasilacz do starego komputera. Już za ~200-300zł kupisz przyzwoitego Corsaira, XFX'a, lub Thermaltake'a o mocy 550W, który spokojnie sobie z tym sprzętem poradzi, i będzie jeszcze zapas mocy. Za ok 300zł, będzie to już konstrukcja modularna, może nawet z trybem półpasywnym,
"Rozumiem że pomyliłeś się o jedno zero? Nie ma sensu wydawać 500zł na zasilacz do starego komputera." Czy ty słyszysz sam siebie? Bo chyba nie. A nawet jeśli miał bym 500zł TO BYM SIĘ K*RWA NIE PYTAŁ!!!
Napisałem "ok. 50 zł" a nie "za 50 zł". Jest jakaś różnica no nie?! Mówię ogólnie, jak nie ma za 50 zł to jakieś droższe. NO C'MON MÓZGU UŻYWAĆ!!!
Kwota 500zł jest znacznie bardziej odpowiednia, jeśli mówimy o DOBRYCH zasilaczach, więc uznałem za oczywiste że się pomyliłeś- a skoro nie, to powodzenia przy poszukiwaniu DOBREGO zasilacza chcąc wydać 50zł...