Jaki uchwyt do telefonu do autka ?
Szukam jakiegos nie drogiego a stabilnego uchwytu do autka . Najlepiej aby byl na jakims sztywnym ramieniu , co mozecie polecic ? Opinie roznych produktow sa podzielone , kupilem jakis szajs ostatnio w biedronce , ale telefon kiwa mi sie we wszystkie strony hehe dlatego wlasnie przede wszystim chcialbym cos stabilnego, dobrego i nie za miliony :) Cos polecacie ?

ja polecam taki na kratke. Wcześniej mialem na magnes, ale jest problem jak nosisz case z ta okragla blaszką którą trzeba trzymać przy telefonie.
Nie jest na ramieniu, ale włożysz tam łatwo każdy telefon i jest bardzo stabilny. Mam już ze 3 lata i nic się nie dzieje. Nie trzeba nic do szyby, czy kokpitu kleić.
Ja mam z tymi uchwytami jeden problem. W razie lekkiej stłuczki może Ci lub Twoim pasażerom powybijać zęby, a w razie mocniejszej nawet zabić.
Jaki to konkretny model na kratkę ? Tylko u mnie w autku kratki są pionowe , też się nada ?
kupiłem na ali za pare złotych. Wpisz TOPK Car Phone Holder Air Vent. Czy nada się na pionową kratkę? Nie jestem pewny, ale wydaje mi się że złapać to złapiesz. Czy będzie dobrze trzymać, to musisz spradzić. Ale jak nawet nie będzie to ali ma darmowe zwroty teraz.
Ale z drugiej strony to zasłania też kratkę . A coś do szyby ?