Jaki to rodzaj wysyłki na Allegro UWAGA ZAGATKA ROKU xD
Wolał bym kuriera ale 25zł :) za rzecz o wartości 4 zł :D?
jest coś takiego na allegro
że przynosi listem listonosz ? i płace przy listonoszu? jest coś takiego ?
Co najmniej 3 typy mi powiedzcie z cena usługi :D ok proszę :D bo opis na allegro to jakaś kpina :D serio sprawdzałem.
żadna Agatka
oczywiście, że możesz tak zrobić, płacą listonoszowi
zapłącisz 4zł za przedmiot i ok 15zł za pobranie dla poczty - czyli ok 20zł
jak szukasz tanio to znajdź sprzedawce na tyle blisko, że możesz się przejść
Na cala Polske jest jeden ... ale co mam isc na nogach 300 km ? haha weź mnie nie śmiesz :D :D
kurier25zl + 4zł = 29zł
a twój sposób DM to:
poczta15zł+4zł =19zł
a jest coś jeszcze innego? tańszego? dobrze wiedzieć i się dowiedzieć :D bo to co opisane na allegro to mówiłem śmiech na sali :D zobaczcie xD
ZDJĘCIE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
http://vpx.pl/T8hC
któro to może być?
No to skoro masz do wyboru:
- pieszo 300KM
- wysylka za 15pln
To chyba tylko SKONCZONY KRETYN sie jeszcze zastanawia.
Chętnie bym Ci pomógł, ale mam poważne problemy ze zrozumieniem tego co piszesz.
Płacąc z góry z opcją odebrania w DHL Service Point wyjdzie najtaniej, proszę tu masz listę tychże
http://www.dhl.com.pl/pl/express/wyslij_przesylke/dhl_service_point.html
może jest któryś z nich blisko Ciebie.
Piotrek.K przeczytaj wyżej ze "DM" chciał abym poszedł :D to wiesz ja śmieje z niego wiec nie do mnie z tym Kretynem bo to ty nim jesteś Piotrek.K Kretynie i to jego wymysł a nie mój, a wracając do tematu :D
już rozwiązałem :D
ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :) ZAMYKAMY PANOWIE :)
gdyby glupota umiala latac, nie mialbys problemu i pewnie juz dawno byl w domu z kupionym fantem.