Jaki telefon wybrać do 1000zł ??
Witam szukam smartfona , najlepiej firmy Samsung lub Sony Xperia no chyba że coś innego mi polecicie to sie przyjże bliżej. Moje kryteria to
- Długo trzymająca bateria choćby 2 dni
-wyświetlacz max 4,3 cala
- aparat minimum 5 mpx
-cena do 1000zł
Telefon głównie potrzebny mi do internetu gry okazjonalnie wiec jakis wielki procek w nim nie musi być. i Najlepiej żeby był wytrzymały, ponieważ będę go używał w pracy a to praca biurowa raczej nie jest :)
Jak by jakieś dodatkowe atuty miał jakiś model odróżniający sie od konkurencji to proszę napisac zawsze dodatkowy plus:)
Z góry wielkie dzięki
Xperia S kosztuje 1100-1200 zła na allegro wiec troche ponad budżet, juz ten 1000 to był max
I czy bateria trzyma dlugo w nim ?
Nie ma to jak chciec smartfona, a w wymaganiach pisac o wytrzymalej baterii.
Que? Znajdziesz nówki za niecały tysiąc. Co prawda większość, to brandowane modele z sim lockiem na Orange, ale bez simlocka też znajdziesz.
Nie ma to jak chciec smartfona, a w wymaganiach pisac o wytrzymalej baterii.
True.
Valem
Uwielbiam te z palca wyssane bzdurne mity o tym ze smartfony trzymają krócej od telefonów klasycznych. Bzdura totalna. Trzymają tyle samo (np xperia j - działa ok 1.5tyg) lub dłużej (w przypadku tych z zaawansowanymi filunkcjami oszczędności i z bateriami klasy 3-6 tys mAh jak Note2, czas liczy się w tygodniach ciągłego działania ) jeśli są w ten sam sposób co telefony klasyczne używane. Przy czym dodatkowych funkcji zawsze można użyć okazyjnie czego w klasycznym telefonie się nie zrobi.
W tej cenie to albo xperia p - skapiec.pl/site/cat/200/comp/4253322
albo sgs2 - skapiec.pl/site/cat/200/comp/2287324
[link]