Jaki router do domu do 100zł?

Forum Komputery
Odpowiedz
09.02.2013 15:15
Dennoss
1
odpowiedz
Dennoss
175
Stellaron Hunter

Jaki router do domu do 100zł?

Jaki polecacie router z wi-fi do użytku domowego do 100zł? Głównie mi chodzi o to, żeby internet był stabilny. Mam w domu komputer, który jest podłączony przez LAN, laptopa w pokoju obok oraz PS3 w salonie piętro niżej, które się łączą przez wi-fi. Obecnie mam TP-Link TL-WR340G, który mnie coraz bardziej wkurza, bo od kilku dni internet mi bardzo zamula, nie mogę grać w multiplayer, bo mam wieczne lagi.

09.02.2013 16:02
QamilekQ
2
odpowiedz
QamilekQ
106
Wisła Kraków

Ja mam tego tp linka juz drugi rok i smiga jak talala.

19.02.2013 22:03
3
odpowiedz
xOlax
2
Junior

Ja mam E1200 Linksysa, kosztował coś ok. 120 zł, a działa rewelacyjnie - nie gubi zasięgu, żadnego problemu z nim nie ma, także polecam jak najbardziej.

20.02.2013 09:18
4
odpowiedz
Thun
180
Senator

A jesteś pewien że to wina routera? Po kablu jest wszystko ok? Jeśli tak to cóż, najwyraźniej wifi zaczyna wysiadać. A co kupić? Ten sam model, albo lepszy np. WR841 - do 100 w sam i jeszcze zostanie z 15 złotych na "chipsy".

Tak naprawdę to czego byś nie kupił, przy obecnej "super-bezołowiowej-technologii" i tak wszystko zaczyna szlag trafiać prędzej czy później. To już nie te czasy gdzie sprzęt kupiony 20 lat temu, wciąż działa jak należy. :)

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl