Mam zamiar kupić laptopa, lecz nie wiem jeszcze jakiego. Tak więc pytam: Na jakich laptopach wy gracie? Razem ze specyfikacją i opisem 'jak chodzi' kilku gier. Zwłaszcza Wiedźmina 2
Nie lepiej kupić w to miejsce porządnego stacjonarnego? Taniej wyjdzie, jak za dobrego laptopa pewnie...
W temacie pisze LAPTOP. Nie pytam o STACJONARNY, bo jest mi nie potrzebny. Szukam LAPTOPA
Ja gram od 2lat na G73JH, jako tako daje rade w grach.... łeee do 3000zł... chyba sobie żartujesz, za ta cenę nic nie znajdziesz na czym będzie można komfortowo pograć, chyba że ewent. znajdziesz coś na rynku wtórnym z GTX460 lub HD5870
MSI GT780DX (GTX 570M), ładnie wszystko chodzi 30+ w Full HD na high, w bardziej wymagających tytułach bez AA. Tyle, że musiałbyś zwiększyć budżet.
http://www.x-kom.pl/szukaj/gt780dx
Do 3000 laptop do gier to będzie kaszana, nie będziesz zadowolony.
Ewentualnie będzie dawał radę jeszcze GT683 z GTX'em 560M za 3600, z tym że to 15-tka.
jak do gier to najlepiej właśnie MSI, te z serii GT dedykowane graczom mają mocne bebechy, czasem kosztem wykonania (to tak jakby jeździć Fiatem z 250 konnym silnikiem).
Jest napisane a nie "pisze"
Gram na:
Acer Aspire 4755G
GT 540M
Intel Core i3 2330M
4GB RAM
W Wiedźmina 2 gram na średnich