Jaki laptop do 1300 zł?
Witam! Znajoma chce kupić dobrego laptopa do 1300 zł, żeby miał w miarę dobrą grafikę i resztę dobrych podzespołów, będzie używany głównie do gier, np. Battlefield 2 by tam dobrze chodził. Można prosić z kilka linków do aukcji Allegro? Nie bardzo się znam na laptopach, tam są nieco inne karty graficzne niż w PC i nie wiem czy nowsze gry pójdą na laptopie do 1300 zł, być może na używanym by poszły.
jak dorzuci 1000 to będzie można pomyśleć o nowszych grach.
na nowym laptopie za 1300zł grafika będzie zintegrowana a o grach nowszych niż z 2005 roku może zapomnieć
nie że najnowsze, ale Battlefield 2 aż takich dużych wymagań nie ma, jak się ustawi słabsze parametry to i na słabych kompach chodzi, ale nie wiem jak z laptopami.
Z zintegrowanymi kartami graf. jest tak że może dana gra chodzić nawet w miarę bądź wgl się nie uruchomić, więc podsumowując kupowanie za te pieniądze nowej maszyny z myślą że będzie się na niej grac mija sie z celem.
ahh kurcze, no to się załamie, a chociaż Hitman - któryś ze starszych części? Może ale nie musi ;) musiała byś podać już jakiś konkretny model laptopa i karty aby to sprawdzić
nie że najnowsze, ale Battlefield 2 aż takich dużych wymagań nie ma, jak się ustawi słabsze parametry to i na słabych kompach chodzi, ale nie wiem jak z laptopami.
Za 1300 to kupisz kompa do przeglądanie netu i nic więcej.No chyba że jakiś używany za pół ceny z alegro.
Hitmany 1-3 powinny bez problemu chodzić na integrze.
No powinny, nawet z tego co pamiętam Battlefield chodził, szwagier kupił za 1400 zł chyba laptopa lekko używanego i tam normalnie dobre graficznie gry chodzą i całkiem płynnie. Tylko nie wiem z jaką kartą graficzną wybierać.
Za 1300 to kupisz kompa do przeglądanie netu i nic więcej.No chyba że jakiś używany za pół ceny z alegro.
Ale Wy pieprzycie. Jak potłuczeni, naprawdę.
Co prawda używka, jednak:
http://allegro.pl/toshiba-a300d-16n-rm-72-3gb-320gb-hd3650-vista-gw-i1555904507.html
Nie wiem, jak tam sprawa z Tośkami wygląda, jednakże ta "daje radę" pod względem specyfikacji. Górnych lotów może i nie jest, jednak koleżanka powinna być zadowolona :)
Gdyby była zainteresowana - zalecałbym wysępienie zdecydowanie większej ilości zdjęć.
Ponoć w Biedronce ma być jakaś tania/fajna jak na taką kasę 17-tka...
eMachines (czyli Acer), podzespołów nie pamiętam. Pewnie jest na stronie B.