Tak się zastanawiam jakim komputer trzeba mieć żeby zagrać we wszystkie gry które wyszyły przynajmniej do roku 2018 w rozdzielczości Full HD (1920×1080) stałych FPS i żeby każda opcja była ustawiona na maksa czyli na ultra.
No albo konsole do gier ja tam na ps4 pro mam ultra detale i 60/30 fps
Pokaz mi jakas gre ktora ma roznice xbox one x -PC jezeli chodzi o ustawienia graficzne, co znowu trollujesz?
Nie wprowadzajcie kolegi w błąd. Ja od 30 lat korzystam z Amigi i nie odczuwam żadnych spadków płynności i niedogodności graficznych.
Ja pytam o peceta. Konsola mnie nie obchodzi.
To tak jak ci radzą min gtx 1060 zalecane 1070 do tego amd ryzen 2600 lub i5 i 8+ gb ram (8 to takie min )
Ta kriskowa11 nie słuchaj bo to jakiś bucek z multikonta wleciał potrolować. Danuel tu ma długi staż - znaczy wie co mówi.
A co ma staz do wiedzy w 1 poscie zaproponowalem konsole a w 2 gdy autor powiedzial pc only dalem podobna odpowiedz co ten troll denulex ktory twierdzi ze najnowsza konsola to 30 fps jak xbox one xdaje 60 fps w full hd
Zacznijmy od tego, że na PS4 Pro nie ma rozdzielczości 4k, a tym bardziej płynnych 60 klatek na sekundę :)
Xbox one X daje 60 klatek? Poka mi gdzie taki Assassin najnowszy chodzi w 60.
No na pc tez nie wszystkie gry chodza w stalych 60 fps
Ja przynajmniej nie musze sie meczyc z errorami i szukaniem sterownikow do karty graficznej aby uruchomic gre
Ta chlopie ja czasu nie mam, ide na swoim piecu odpalic wiedzminka spiraconego w 4k 60fps elo
No ja tez, co prawde 60 fps w full hd ale bez logowania sie w luncher, wygodnie w fotelu i bez martwienia sie czy mi niewywali jakis error podczas rozrywki
Czlowieku na co mi launcher jak ja gierki mam na pstrykniecie palcem cyk i gierka pobrana zadnych launcherow prawdziwe 4k 144fps gierki za firiko to sa plusy pcmasterrace
Dawko wiedzmin to już dawne czasy teraz rdr2. Dlatego do gier wybieram konsolę a PC do innych rzeczy ewentualnie do sieciowek bo nie trzeba abonamentu. Chociaż od lutego stwierdziłem że nawet wolę abonament i konsolę jak PC klawiatura i monitorek.
Drogi i oczywiście za rok wyniana.
Gtx1070 i jakiś 8600k.
Cztery/cztery i pół koła to będzie około (jak masz monitor)