Witam!
Przymierzam się do kupna gry Battlefield 4 na PC, jednak nie wiem, czy kupować z DLC, czy nie, a oferty są następujące.
Battlefield 4 - 69,90 zł
Battlefield 4 + DLC Chińska Nawałnica - 79,90 zł
Battlefield 4 + DLC Chińska Nawałnica + DLC Drugie Uderzenie
Wszystkie oferty są jako klucze z tego samego portalu, więc ceny mogą być inne na innych stronkach (jeśli można, to prosiłbym o lepszą ofertę, ale chciałbym jako klucz, płatność albo PaySafeCard, albo MasterCard). Wiem, że DLC można kupić oddzielnie i jest wiele innych ofert (PREMIUM nie kupie, bo drogo i nie opłaca się wydawać 130 zł, w BF 3 na PREMIUM mało kto gra). Prosiłbym również o opinie o DLC.
Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Skoro masz Bf3 to nie szkoda Ci tych siedmiu dyszek na to badziewie z "4" w tytule? Poważnie, dobra rada, nie warto.
Najlepiej z wszystkimi dodatkami.
[5] Badziewie? Myślałem, że łatki naprawiły większość błędów, a gra się całkiem przyjemnie.
Oczywiście, że gra się świetnie. Ten z [5] nie ma pojęcia, o czym pisze.
To co kupić? PREMIUM nie kupie, bo szkoda mi 130 zł wydać na kilka dodatków.
Nie o bugi chodzi, tych nadal jest masa, ale to po prostu słaba gra. Niczym nie różni się od 3 (zmienili kolorystykę HUDa i destrukcja jest słabsza).
To kup Dragon's Teeth albo Second Assault. Wydaje mi się, że w China Rising mało kto gra. Mapy w Dragon's Teeth są świetne.
Te 3 > Battlefield 4 + DLC Chińska Nawałnica + DLC Drugie Uderzenie.