Jaka myszka?
Dzisiaj mojej już kilkuletniej myszki Logitech G5 czas dobiegł końca. Kabelek się ukruszył i nijak nie mogę tego naprawić.
Dlatego chcę kupić nową. Najlepiej też coś Logitecha, podobnego do modelu G5. Ale jak są inne godne firmy to też proponujcie.
Tylko nie wiem, czy kupić bezprzewodową czy przewodową.
Jak to wygląda? Jestem graczem, podobało mi się w G5 zmiana DPI, no i masywność. Teraz mam myszkę od laptopa i nijak nie da się grać :)
Co polecacie?
Ja proponuję Logitech MX Performance. Mam od niedawna i jest rewelacyjna. Bezprzewodowa, jednak do gier nadaje sie wyśmienicie. Nawet jak się rozładuje to podłączasz ją do ładowania i dalej można używać w trakcie ładowania. Choć kabelek troszkę za sztywny mi się wydaje.
Do grania - g700, uzywam juz kawalek czasu i jestem zadowolony, performance jest fajna, ale ma mniej klawiszy ;) Jak gralem jeszcze w wowa to bylo najwazniejsze kryterium.
Miałem podobny dylemat, założyłem wtedy watek. Całkiem ładnie się rozwinął, więc może coś ciekawego znajdziesz: https://www.gry-online.pl/forum/mysz-komputerowa-do-200-pln/z6aae7ce?N=1
Sam kupiłem RAT7 i jestem zadowolony :)
Na początku to kolega mógłby podać budżet. A wy dajcie sobie spokój z tymi mambami. Zwykła myszka, tyle, ze bez przewodowa i 500 zł he
No budżet tak do 130-150 złł. Chyba że to śmiesznie mało, ale nie wydaje mi się:)
Razer Molten Naga polecam. Dlugo by pisac
ja mam mx518 i jest swietna nie zamienił bym jej na zadna inna a miałem dużo myszek ( IE 3.0 , mx510 , razer death adder i pare słabych a4tech'ów dałem 120 zl + gratis była podkładka Xray pad Aqua 2