Witam.
Piszę tu w sprawie żebyście mi doradzili jaką grę mam wybrać.
Chodzi mi o taką grę w której będą klasy np. Wojownik, mag itp.
No a wymagania mój komputer ma takie:
2,6GHz
1,00GB RAM
32-bit
( jest to laptop)
Liczę na was.
gothic 2
Po pierwsze kategoria, po drugie morrowind albo diablo 2
Grałem w tą gre ale nie podoba mi się :/
Jakieś inne propozycje?
Albo jakieś ciekawe gry do polecenia na mojego kompa?
Załatw sobie The Elder Scrolls: Morrowind III, ew. tak jak kolega mówi któryś z Gothiców.
Jeśli wolałbyś jednak jakieś bardziej klasyczne RPGi to Neverwinter Nights (nie pamiętam czy dobrze to napisałem, bo mi się zawsze ten tytuł kićka), Baldur's Gate (wyszedł Enchanted Edition właśnie niedawno), Icewind Dale.
W tych grach na pewno porobisz sobie klasy. :)
Spróbuję tą gre: The Elder Scrolls III: Morrowind.
A co do kategori to akcja/strzelaninka.
Zastanawiam się nad tymi grami:
Neverwinter Nights
The Elder Scrolls III: Morrowind
A ta Baldur's Gate raczej mi się nie będzie podobać ( jak patrzałem na screeny ).
Pierwszy Half-Life z dodatkami sprawdziłby się nieźle, bo to kawał dobrej gierki. Pierwszy Far Cry? No i dorzuciłbym sobie jeszcze jakieś gierki z serii Splinter Cell... to skradanki, ale warte uwagi.
[EDIT] Baldur's Gate na screenach cudnie nie wygląda, ale obejrzyj sobie jakąś recenzje tej produkcji, albo coś o niej przeczytaj, tudzież obczaj jakieś filmiki. Po zdjęciach nic się nie dowiesz. To tak jak ocenić charakter modelki po zdjęciu. Nie da się.
Sadzac po twoich gustach wolisz raczej rpg z duzym naciskiem na akcje, to morrowinda racilbym tobie odpuscic, ta gra wymaga nieziemskiej ilosci czasu, cierpliwosci i zaplanowania. Radzilbym dla Ciebie Neverwinter Nights albo Icewind Dale
Ok.
Dzięki za tytuły gier.
Wybiore coś sobie.
EDIT:
No właśnie tak na tą gre patrzę: Neverwinter Nights
A jakieś dodatki do tej gry jakie polecacie?